Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za djecu Tajlanda

Šimić, Ferdinand i Miura igrali na Tajlandu humanitarnu utakmicu

Ferdinand (1)
AFP
24.05.2012.
u 21:19

Nogometaš Manchester Uniteda Ji-Sung Park organizirao je humanitarnu nogometnu utakmicu na Tajlandu

Nogometaš Manchester Uniteda Ji-Sung Park organizirao je humanitarnu nogometnu utakmicu na Tajlandu, čiji je prihod išao za djecu žrtve poplave na Tajlandu.

Utakmici je nazočilo desetak tisuća ljudi, a sastale su se momčadi All-Star Tajladna i Parkovih prijatelja.

Najveća zvijezda večeri bio je Rio Ferdinand, koji se nije našao na Hodgsonovu popisu za Europskog prvenstvo. Ferdinand je nastupio za momčad prijatelja, a s njim su, između ostalih, igrali i Darijo Šimić te Kazuyoshi Miura, koji je krajem 90-ih igrao za Dinamo. Zanimljivo, Miuru (45) bio je najbolji igrač na terenu i zaradio je ovacije cijelog stadiona.

Dario Šimić na humanitarnoj uakmici nastupio je posredstvom Krunoslava Lovreka koji nastupa u Koreji.

Ključne riječi

Komentara 1

TO
toljaga17
10:02 25.05.2012.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Trenutno u ponudi nogomet i hokej, uskoro i rukomet! Od 10.05. Menađer je uu potpunosti redizajniran! Dođi i uvjeri se, najbolji besplatni menađer na internetu! http://www.powerplaymanager.com/r802803/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije