Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevezen u hrvatsku

Šimenc poručio iz vozila hitne: Hvala vam, vozim se za Zagreb!

Šimenc
Foto: Facebook
04.12.2014.
u 09:15

Zlatni olimpijac bit će smješten u KBC-u Zagreb.

Bivši hrvatski vaterpolist Dubravko Šimenc jučer je, šest dana nakon teške prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđen, napustio Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar.

Nedugo potom na svojem Facebook-profilu objavio je fotografiju snimljenu u bolničkom vozilu uz poruku:

– Hvala vam svima, vozim se za Zagreb.

Zlatni olimpijac bit će smješten u KBC-u Zagreb.

Podsjetimo, nesreća se dogodila u Risovcu kod Jablanice u petak oko 18 sati. Šimenc je putovao na Blidinje s prijateljima u terencu Mitsubishi. Na cesti se u međuvremenu našao teretni kamion koji je prevozio drva. Kamion je bio parkiran te se dijelom nalazio na cesti, a dijelom izvan nje pa ga je vozač pri većoj brzini pokušao zaobići, no s druge strane nailazio je drugi automobil. Vozač je zatim, bježeći od tog automobila, udario u kamion.

>>Šimenc nakon nesreće: Umalo sam završio kao Dražen

>>Šimenc ima prijelome, potres mozga i veliku ranu na glavi

Komentara 4

Avatar comandante
comandante
09:31 04.12.2014.

Da ne pretjerujete malo sa ovim vijestima o Šimencu, žao mi je što je imao nesreću ali bolesna potreba da se 5 puta dnevno izvještava o stanju i sličica sa Facea su malo bolesne, znam da se čovjek voli naslikavati ali... lječi se čovječe pa se onda slikaj

DU
Deleted user
10:46 04.12.2014.

neka se dudo oporavi i dajte ga vise pustite na miru....pa nije on milanović...

Avatar Svećenik
Svećenik
21:07 04.12.2014.

Neukusno i skoro odvratno je pisati bilo što o njemu i prometnoj nesreći. Jer, svi mi znamo što se dogodilo 28. svibnja 1993. godine na Prisavlju kod Osnovne škole Cvjetno naselje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije