Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOČARANJE U VARAŽDINU

Sigur zabio prvi gol: 'Pritisak je velik. Klub i navijači žele pobjede. Moramo se držati zajedno'

Varaždin: Utakmica NK Varaždina i Hajduka u 24. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/26
24.02.2024.
u 19:26

"Očigledno, trebali smo pobijediti u ovakvoj utakmici, ali to je nogomet. Bilo bi lijepo da smo uzeli dva boda više, ali trenirat ćemo i biti bolji. Nastavljamo se truditi", rekao je strijelac jednog pogotka Hajduka, Niko Sigur

Hajduk je u utakmici 24. kola HNL-a kod Varaždina odigrao neriješeno (1:1) i tako ispustio važna dva boda. Time je splitska momčad ostala druga na ljestvici s jednim bodom manje od prvoplasirane Rijeke i pet više od trećeplasiranog Dinama. 

Varaždin je poveo u 40. minuti pogotkom Leona Belcara. Međutim, u 51. minuti ostali su s igračem manje nakon isključenja Marke Dabre. Niko Sigur je sjajnim udarcem s 20-ak metara izjednačio u 66. minuti. Nesuđeni, drugi pogodak Hajduka bio bi djelo Marka Livaje u 81. minuti, ali je poništen zbog zaleđa Filipa Uremovića.

GALERIJA Hajduk ispustio bodove u Varaždinu! (1:1) VAR poništio gol Livaje i pokvario planove bijelih

Varaždin: Utakmica NK Varaždina i Hajduka u 24. kolu SuperSport HNL-a
1/26

Nakon utakmice izvedbu na stadionu Varteks komentirao je strijelac, Niko Sigur. "Bilo je lijepo zabiti prvi gol, ali bio bi puno ljepši osjećaj da smo ostvarili povoljan rezultat. Smatram da smo odigrali solidnu utakmicu s puno prilika. Očito, trebali smo pobijediti u ovakvoj utakmici, ali to je nogomet. Nastavljamo se truditi. Pred nama je još puno utakmica. Trebamo dalje ići podignute glave. Osobno se nadam da mogu zabiti još mnogo pogodaka u budućnosti", rekao je Sigur. 

VEZANI ČLANCI:

Osvrnuo se i na mijenjanje pozicije tijekom utakmice te otkrio je li mu ugodnije igrati na poziciji desnog beka ili defenzivnog veznog. "Nije pitanje ugode. Na obje pozicije često igram. Kada igram u veznom redu imam više prilike ići naprijed. Igrao sam veznog kada sam zabio. Sretan sam dokle god mogu pridonijeti momčadi", zaključio je Sigur.

"Mislim da napetost dolazi s klubom. Ovo je velik klub i puno je pritiska. Navijači i klub žele pobjede. Mislim da jednostavno moramo ostati mirni i držati se zajedno. Dakako, bilo bi lijepo da smo uzeli dva boda više, ali trenirat ćemo i biti bolji", rekao je mladi igrač Hajduka.

VIDEO Hajduk slavi 113. rođendan: Klub 'bilih' skoro je nosio drugačije ime

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije