Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KIKS HAJDUKA

Karoglan potonuo nakon remija: 'Razočaran sam. Trebali smo pobjedu, ovo je još jedan korak unatrag'

Varaždin: Utakmica NK Varaždina i Hajduka u 24. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/26
24.02.2024.
u 18:13

"Utakmica je bila jako nervozna, to nam je odnemoglo. Trebali smo biti dovoljno iskusni i donijeti bolje odluke", rekao je trener bijelih o utjecaju poništenog pogotka na završnu fazu utakmice

Hajduk je na gostovanju kod Varaždina izvukao samo bod (1:1) u utakmici 24. kola HNL-a. Varaždin je prvi poveo pogotkom Leona Belcara u 40. minuti. U 51. minuti su ostali bez Marka Dabre zbog drugog žutog kartona. Hajduk je izjednačio pogotkom Nike Sigura u 66. minuti. U 81. minuti doimalo se kao da je pobjeda osigurana pogotkom Marka Livaje, no slavlje je prekinuto VAR provjerom koja je pokazala zaleđe Filipa Uremovića. Susret je komentirao razočarani Mislav Karoglan.

"Razočaran sam, ovo je korak unatrag. Trebali smo danas pobijediti. Na početku smo imali tu priliku Kalika, drugi dio prvog poluvremena mi se nije svidio. U drugom dijelu smo postigli taj pogodak, ali vezna linija nije odradila posao onako kako sam želio", rekao je trener Bijelih.

GALERIJA Hajduk ispustio bodove u Varaždinu! (1:1) VAR poništio gol Livaje i pokvario planove bijelih

Varaždin: Utakmica NK Varaždina i Hajduka u 24. kolu SuperSport HNL-a
1/26

Osvrnuo se na poništeni gol Marka Livaje koji je svojom igrom u ovome susretu navukao na sebe bijes navijača. "Utakmica je bila jako nervozna, to nam je odnemoglo. Trebali smo biti dovoljno iskusni i donijeti bolje odluke. Puno prekida i puno nervoze, ali to neću komentirati", kazao je Karoglan.

VEZANI ČLANCI:

Otkrio je i zašto je Trajkovski dobio prednost pred Čuićem. "Želio sam profil igrača s vrhunskim udarcem s distance. U tom trenutku sam se odlučio za njega, da je poentirao, bila bi dobra odluka", konstatirao je Karoglan i kratko potvrdio kako se tijekom susreta nitko nije ozlijedio. 

VIDEO Jarni za Večernji list otkrio gdje i kako je doznao za odluku HNS-a. Evo prvih reakcija

Komentara 2

GO
Gof33
22:22 24.02.2024.

prvo treba maknuti sve oni koji su ovog lika u hajduk doveli i one koji preplaćuju preciijenjene igrače, najskuplje HR rekreativce.

MA
Mandrak99
19:21 24.02.2024.

Karoglan,budi frajer i podnesu ostavku,nisi ti kapacitet za prvaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije