Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKIJANJE: VELESLALOM

Shiffrin sjajnom drugom vožnjom došla do jubilarne 70. pobjede u karijeri

Ski World Cup - Women's Giant Slalom
LISI NIESNER
23.10.2021.
u 15:17

Shiffrin, koja je u prvoj vožnji bila druga, pobijedila je s vremenom 2:07.22, dok je Gut Behrami, najbrža u prvoj vožnji, imala 14 stotinki slabije vrijeme (2:07.36). Treća je osvajačica Velikog kristalnog globusa Slovakinja Petra Vlhova sa 2:08.52

Američka skijašica Mikaela Shiffrin pobjednica je veleslaloma u Soeldenu, prve utrke nove sezone Svjetskog kupa, kojeg su skijašice vozile u subotu, dok je drugo mjesto zauzela Švicarka Lara Gut Behrami.

Shiffrin, koja je u prvoj vožnji bila druga, pobijedila je s vremenom 2:07.22, dok je Gut Behrami, najbrža u prvoj vožnji, imala 14 stotinki slabije vrijeme (2:07.36). Treća je osvajačica Velikog kristalnog globusa Slovakinja Petra Vlhova sa 2:08.52.

Za američku skijašicu ovo je 70. pobjeda u karijeri.

U današnjem veleslalomu nastupila je i jedna hrvatska skijašica, mlada Zrinka Ljutić koja ipak nije uspjela ostvariti plasman u drugu vožnju. Ona je prvu vožnju završila na 43. mjestu.

Sljedeća utrka Svjetskog kupa za skijašice je slalom, a na rasporedu je 20. studenog u Leviju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije