Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trakavica traje

Sharbini nije otišao u Dubai : Rijeka je moj klub, nisu me željeli odbaciti

Sharbini
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/6
17.01.2016.
u 07:00

Rijeka će u Dubaiju, bez Sharbinija, odigrati dvije utakmice, 20. siječnja protiv Al Garafe i 24. siječnja protiv Krasnodara.

Anas Sharbini nije otišao s prvom momčadi Rijeke na pripreme u Dubai, ali do daljnjeg ostaje igrač kluba s Kantride nakon što je u petak odradio sastanak sa trenerom Matjažom Kekom i sportskim direktorom Srećkom Juričićem.

– U kontaktu sam s klupskim čelnicima, razgovarao sam ovih dana s predsjednikom Damirom Miškovićem i redovito se čujem s trenerom Kekom. Dogovorili smo se da razmotrim sve mogućnosti i pokušam riješiti osobne probleme. Zahvaljujem svima u klubu na razumijevanju i ne mislim da me je klub htio odbaciti. Smatram da se u javnosti stvorila pogrešna slika o našem odnosu. Rijeka je moj klub i svi znaju da se ovdje najbolje osjećam – rekao je Anas koji je i dalje pod suspenzijom HNS-a zbog dugovanja bivšem menadžeru Sanjinu Ugarkoviću.

Rijeka će u Dubaiju, bez Sharbinija, odigrati dvije utakmice, 20. siječnja protiv Al Garafe i 24. siječnja protiv Krasnodara.

>>Rijeka se predomislila, Anas Sharbini ipak ostaje u klubu!

Komentara 4

DH
dalibor.hren
09:52 17.01.2016.

Nisu te željeli odbaciti već su ti ostavili vremena i prostora da se sam makneš!

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
12:31 17.01.2016.

mentalni sklop kao u Livaje i sličnih debila

Avatar links
links
08:15 17.01.2016.

dosadan si, nisi vrijedan čekanja, jedna dobra tekma pa 10 loših, to si ti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije