Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFERI

Shaqiri dolazi u Inter

'shaqiri_nnn_spo_310713'
Foto: 'Mladen Miletic'
08.01.2015.
u 23:20

Dobio je dozvolu da propusti Bayernov trening u četvrtak, a s Interom bi na kraju ove sezone mogao potpisati četverogodišnji ugovor.

Xherdan Shaqiri vrlo je blizu prelaska u Inter nakon što je milanski klub u četvrtak sve dogovorio s Bayernom, ekskluzivno doznaje Goal. Švicarski reprezentativac došao bi u Inter na polugodišnju posudbu vrijednu dva milijuna eura, da bi na kraju sezone za otkup ugovora nerazzurri platili 12 milijuna eura.

Shaqiri je nakon Lukasa Podolskog drugi napadač kojeg je Inter doveo ove zime. Dobio je dozvolu da propusti Bayernov trening u četvrtak, a s Interom bi na kraju ove sezone mogao potpisati četverogodišnji ugovor.

Dvadesettrogodišnji Shaqiri je u Bayern došao 2012. iz Basela, a u 81 nastupu zabio je 17 golova. S Bavarcima je dvaput bio prvak Bundeslige, a osvojio je i Ligu prvaka 2013. No, teško je mogao izboriti mjesto u momčadi pored Arjena Robbena i Francka Riberyja.

>> Shaqiri otkrio zašto Mandžo igra kao lud: Sipamo mu sol u vodu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije