Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SVOM PODCASTU

Shaq se prisjetio Rodmana: 'Smrdio je kao kamion za odvoz smeća, a pored njega su uvijek bili top-modeli'

Screenshot: Youtube
03.03.2024.
u 08:00

'Da, možda sam mu i malo zavidan. I ja sam volio partijati, ali nikad nisam sreo nekoga tko se u izlasku ponaša kao Rodman', priča O'Neal

Dugo je vremena, kakvih dvadesetak godina Dennis Rodman bio jedan od najboljih obrambenih igrača NBA lige. Često se na drugoj strani znao nalaziti Shaquille O'Neal, a to je bilo i jedno od najvećih rivalstava u povijesti lige između pojedinaca. O'Neal je sada u svom "Big Podcastu" progovorio upravo o Rodmanu, a poslužio se uistinu zanimljivim repertoarom riječi. Zaista, nije ga štedio, a dojam je, da su još pričali o njemu, da bi bio i još stroži.

"Znao bi skupiti 25 skokova, a smrdio je poput izmeta. Bio je nevjerojatan, uopće ne znam kako su mu neke stvari polazile za rukom. Ja to ne bi mogao", rekao je jedan od najvećih centara u povijesti košarke.

Kako je onda takav uživao veliki ugled kod djevojaka?

"Takav bi, još smrdljiv nakon utakmice znao se odjenuti i otići direktno u neki noćni klub. A znao je "upecati" neke od najzgodnijih djevojaka, stalno su bile oko njega i grlile se s njime", prisjetio se O'Neal.

Poznato je da je Rodman izlazio s Madonnom, a bio je i u kratkotrajnom braku s Carmen Electrom. Iako su kroz dugo razdoblje Rodman i O'Neal bili ljuti protivnici, u jednom su trenutku 1998. godine dijelili svlačionicu u LA Lakersima, kroz 23 utakmice.

"Smrdio je kao kamion za odvoz otpada. Ali, u provodu je bio s top-modelima. Da, možda sam mu i malo zavidan. I ja sam volio partijati, ali nikad nisam sreo čovjeka koji je u izlasku bio kao Rodman.

@vecernjilist.sport Mlada nada Dinama dobio je hrvatsko državljanstvo: 'Osjećam se super, ja sam baš zadovoljan' #vecernji #dinamo #belinho ♬ original sound - Sport Večernji list

Komentara 3

MT
makan tahi
08:49 03.03.2024.

birao je top modele koji šmrču kokainum pa nisu mogle osjetiti njegov "miris"

EJ
ejStef
10:40 03.03.2024.

Takve "modele" mu je Malnar dovodio i u Zagrebu...

JU
jurajuric120
09:43 03.03.2024.

da ne ispadnem rasista, imam prijatelje crnce i imao sam i vezu sa crnkinjom, da istina je da svi luče drugačiji miris od bijelaca. mislim bijelci se "čuju" po znoju, kod crnaca je to "čuju" puno intenzivije i totalno drugačiji miris. ko ne vjeruje neka proba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije