Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVNO PRIZNAJE

Na računu ima milijune, a kaže da je usamljen i nema život: 'Svaki dan se molim za neke nove stvari'

NBA: 73rd All Star Game-Western at Eastern
Trevor Ruszkowski/REUTERS
29.02.2024.
u 07:23

Trening i kuća jedine su stvari kojima se trenutno bavi, a ne pomaže mu ni činjenica da je toliko bogat da ne zna što bi s novcem.

Damian Lillard napustio je Portland Trail Blazerse nakon 11 godina i prošlog rujna pridružio se Milwaukee Bucksima. Odlazak iz Oregona promijenio je život NBA zvijezde koja javno priznaje da je usamljena. Lillard na računu ima 100 milijuna dolara, ali time ne može kupiti sreću u Milwaukeeju.

GALERIJA Jakirović pohvalio tri igrača nakon pobjede Dinama nad Goricom

NBA: 73rd All Star Game-Western at Eastern
1/8

Nedostaju mu prijatelji i obitelj koji su ostali u Portlandu, gdje od 2012. godine gradi svoj život i karijeru. 33-godišnjak je javno priznao da mu je dosta loše u Milwaukeeju. Trening i kuća jedine su stvari kojima se trenutno bavi, a ne pomaže mu ni činjenica da je toliko bogat da ne zna što bi s novcem.

- Idem na trening, pa odmah kući. Gledam boks, igram igrice. Tipkam na bokserskom forumu i molim se da uvijek bude nešto novo -  rekao je Lillard i dodao:

- Ozbiljan sam. Nemam život ovdje, ali to dolazi kada donesete velike odluke. Moraš se suočiti s tim. Ovo je velika promjena - rekao je košarkaš Bucksa. 

VEZANI ČLANCI:

Prethodno je za američke medije rekao da je prilično usamljen te da mu nedostaje obitelj. 

- Usamljen sam jer sam navikao da je obitelj tu. Moj život je moja obitelj. Nakon utakmica bi došao kući i svi bi bili tu, djeca bi me dočekala, mama, brat, rođaci, svi su živjeli kod mene - rekao je Lillard. 

Komentara 1

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
12:52 29.02.2024.

"Bokserski forum"...baš me zanima kako se to zove na hrvatskom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije