Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA LIGA

Sevilla jedva spasila bod protiv Celte - Real ima priliku odmaknuti se

LaLiga - Valencia v Sevilla
PX Images/ABACA
22.01.2022.
u 22:51

Sevilla na drugom mjestu ima tri boda manje od madridskog Reala, ali i jednu odigranu utakmicu više. Celta je došla na 11. mjesto.

Nogometaši Seville spasili su se domaćeg poraza u 22. kolu Primere. Celta je vodila kod Seville 2:0, ali je završilo podjelom bodova (2:2).

Celta je šokirala domaće navijače unutar samo četiri minute prvog poluvremena. Argentinac Cervi je u 37. minuti prvi zatresao domaću mrežu, a već u 40. je bilo 2:0 kada je zabio Iago Aspas, najbolji strijelac kluba iz Viga.

Dugo vremena je Celta čuvala vodstvo 2-0, ali kako je brzo zabila dva gola tako ih je brzo i primila. Gomez je u 71. minuti smanjio, a idućem suparniku zagrebačkog Dinama u Europskoj ligi bod je osigurao Oliver Torres golom u 74. minuti.

Sevilla na drugom mjestu ima tri boda manje od madridskog Reala, ali i jednu odigranu utakmicu više. Celta je došla na 11. mjesto.

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić počeo je utakmicu za Sevillu, ali je i zamijenjen početkom drugog poluvremena.

Uvjerljivo su ogled 22. kola odradili nogometaši Villarreala koji su na domaćem terenu svladali Mallorcu 3:0. Počelo je autogolom Russa, a u prvom dijelu za domaći sastav još je zabio Trigueros. Pobjeda je zaokružena u 87. minuti kada je Dani Parejo pogodio s bijele točke, a nesretni Russo je na kraju i pocrvenio (dva žuta kartona).

Villarreal je ovom pobjedom preskočio Barcelonu i Rayo Vallecano te je trenutačno šesti na ljestvici.

Podsjetimo kako je u prvom subotnjem susretu, u derbiju začelja, Cadiz pobijedio Levante u gostima 2:0. Cadiz je time ostvario ukupno tek treću pobjedu u sezoni, a zanimljivo da je sve tri upisao u gostima. Cadiz je napustio pretposljednje mjesto ljestvice te je preskočio Alaves. Ima 18 bodova, odnosno, sedam više od posljednjeg Levantea koji je i dalje na samo jednoj ligaškoj pobjedi u sezoni.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije