Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAJINA - GRČKA

Ševčenko: Izgledi za prolaz su nam 50%

Andrij Ševčenko
AFP
17.11.2009.
u 18:56

Najveća zvijezda ukrajinske nogometne reprezentacije, napadač kijevskog Dinama Andrij Ševčenko, smatra da njegova vrsta nije favorit protiv Grčke za prolaz na Svjetsko prvenstvo.

U prvoj dokvalifikacijskoj utakmici za SP između Grčke i Ukrajine, u subotu u Ateni, rezultat je bio 0-0. Uzvrat je u srijedu u Donjecku…

- I mi i Grčka imamo jednake izglede za odlazak na Mundijal, 50-50. U Ateni smo obrambeno odigrali jako dobru utakmicu, vjerujem da takvu predstavu možemo ponoviti i u Donjecku. Grčka je kao domaćin odigrala fizički vrlo snažnu i agresivnu utakmicu, ali u granicama dopuštenog, odnosno fair-playa. Očekujemo da će Grci u istom stilu nastupiti i na našem terenu, ali spremni smo za to - najavljuje Ševčenko.

Ukrajinski tisak slavi atenskih 0-0 kao odličan temelj za plasman na Svjetsko prvenstvo, ali izbornik Oleksij Mihajličenko spušta loptu na zemlju.

- Nema nikakva razloga za slavlje, jer baš ništa nije odlučeno. Domaći teren daje nam nekakvu virtualnu prednost, ali u današnjem modernom nogometu zapravo i ne postoji neka značajna razlika između domaćeg i gostujućeg terena. Mislim da obje selekcije imaju podjednake izglede za konačni uspjeh - rezonira Mihailičenko, slično kao i Ševčenko.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije