Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FANTASTIČAN JE

Senzacionalni Hrvat opet je bio najbolji igrač kola, to što radi malo kome polazi za rukom

Luka Božić
ABA liga/Dragana Stjepanović
07.02.2024.
u 11:41

Hrvatskom reprezentativcu ovo je već osma ovakva nagrada u ovoj sezoni.

Najbolji košarkaš Zadra Luka Božić proglašen je najkorisnijim igračem (MVP) 19. kola ABA lige, što mu je osmi takav naslov u ovoj sezoni.

Zadar je u utorak svladao beogradsku Megu sa 74-71 u dvorani "Krešimir Ćosić", a Božić je u tom dvoboju odigrao svih 40 minuta te u pobjedu ugradio 20 koševa, 10 skokova i sedam asistencija za 35 valorizacijskih bodova.

Božić je bio najkorisniji igrač kola triput zaredom u listopadu, od trećeg do petog kola. Potom je najbolji bio u osmom i desetom kolu, a uzastopne nagrade je odnio i u 12. i 13. kolu. Ovo mu je prva MVP nagrada u ovoj kalendarskoj godini. 

Osim Božića, u ovoj su sezoni još samo dvojica hrvatskih košarkaša osvajali tu nagradu: igrač Splita Lovre Runjić u devetom kolu te igrač podgoričkog Studentskog centra Mateo Drežnjak u 18. kolu.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije