Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Senzacija u Kazahstanu! Astana srušila Manchester United

Astana - manchester United
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
28.11.2019.
u 19:13

Astana je i prije ovog susreta bila bez izgleda za plasman u drugi krug natjecanja, dok je United osiguralo prolaz, ali ne i prvo mjesto u skupini

Nogometaši Astane upisali su prvu pobjedu u skupini L Europske lige pobijedivši Manchester United sa 2-1, a tri boda osvojili su i Krasnodar, te Getafe.

Astana je i prije ovog susreta bila bez izgleda za plasman u drugi krug natjecanja, dok je United osiguralo prolaz, ali ne i prvo mjesto u skupini.

Astana - manchester United
1/5

Crveni vragovi su u Kazahstan doputovali bez glavnih igrača, no i s drugom sastavom momčad Ole Gunnar Solskjaera je povela već u 10 . minuti golom Jessea Lingarda. Manchester je u 54. minuti mogao sve riješiti, no Tahith Chong je promašio nemoguće, sa pet metara je prebacio prazna vrata. 

Kazna je stigla minutu kasnije kada je Dimitri Shomko izjednačio lijepim udarcem, a u 62. minuti domaćin je preokrenuo rezultat autogolom Bernarda.

Antonio Rukavina je ubacio s desene strane, a lopta je pogodila Bernarda i završila u mreži. Do kraja susreta gosti su imali nekoliko lijepih prilika za izjednačenje, no Nenad Erić je sjajno branio. Hrvatski nogometaš Marin Tomasov nije nastupio za Astanu.

U drugom susretu iz ove skupine večeras se sastaju AZ i Partizan, a Nizozemci imaju priliku pobjedom preuzeti vodstvo.

U ranijem terminu odigrane su i obje utakmice iz skupine C. Krasnodar je pobijedio Basel sa 1-0, a istim rezultatom je Getafe slavio na gostovanju kod Trabzonspora.

Pobjedu Krasnodaru donio je Ari golom iz kaznenog udarca u 72. minuti, dok je pogodak odluke u Turskoj zabio Jamie Mata u 50. minuti.

Basel je i prije ove utakmice osigurao prolaz, a drugi putnik će biti poznat nakon međusobnog ogleda Getafea i Krasnodara.

Rusi će za prolaz morati u Španjolskoj pobijediti uz uvjet da postignu najmanje dva gola, jer su prvu utakmicu kod kuće izgubili sa 1-2.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Komentara 5

DM
drazen.muhvic
10:58 29.11.2019.

ManU ovu utakmicu došao samo "odraditi". Igrala samo dva prava prvotimca. Ionako su već osigurali prolaz i prije ove tekme. Jel vi mislite da se u klubu uopće živciraju zbog ovog poraza? Ovo im bilo nebitno. Imaju oni većih razloga za brigu...

Avatar dzambo
dzambo
20:51 28.11.2019.

Partiza...isapao iz bez zadnjeg kola....''pusiona'' od Partizana....

Avatar dzambo
dzambo
20:45 28.11.2019.

AZ ima 2:2..u 90+3....sa ovim Partizan ispada i bez zadnjeg kola..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije