Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOGOVOREN MEČ

Senzacija: Najbogatiji sportaš svijeta se vraća iz mirovine i bori se uz Cro Copa

Floyd Mayweather Junior
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
05.11.2018.
u 09:57

Još uvijek se ne zna po kakvim pravilima će ova dva borca boriti, a Mayweatheru ova borba dolazi 16 mjeseci nakon borbe protiv Conora McGregora.

Najbogatiji sportaš današnjice Floyd Mayweather Junior (41) drugi put vraća se iz mirovine i to kako bi se na Staru godinu borio na Rizinu u Saitami.

Poput senzacije ta je vijest danas odjeknula iz Japana, a protivnik će mu biti tamošnja 20-godišnja kick-box zvijezda Tenshin Nasukawa.

Još uvijek se ne zna po kakvim pravilima će ova dva borca boriti, a Mayweatheru ova borba dolazi 16 mjeseci nakon borbe protiv Conora McGregora.

- Ljudima ćemo ponuditi nešto što nikad nisu vidjeli. On je mlad, snažan i brz, neporažen i očito dobro radi kad je tu gdje jest. Nismo zabrinuti težinskom kategorijom, sve se svodi na to da izlazim u ring protiv drugoga vještog borca. Oduvijek mi je želja bila boriti se izvan SAD-a i pokazati kvalitete kao što sam radio dok sam bio amater - kaže bivši boksač prvak koji je u karijeri imao skor savršenih 50-0.

Nashukawa također nema nijedan poraz u karijeri: u kick-boxingu ima skor 27-0, u slobodnoj borbi 4-0.

Inače, na Rizinu na Staru godinu nastupit će i Mirko Cro Cop Filipović.

>> Pogledajte i Cro Copov trening

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije