Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV TRANSFER

Senzacija: Modrić dio najvećeg transfera svih vremena!?

Luka Modrić Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
04.07.2018.
u 22:09

U Juventusu zasad šute, generalni direktor kluba Giuseppe Marotta na pitanje novinara o Portugalcu samo se nasmijao i rekao da nema komentara.

Vijest da bi Cristiano Ronaldo mogao napustiti Real digla je čelnike kraljevskog kluba na noge.

Predsjednik Reala Florentino Perez odmah je sazvao hitan sastanak s Ronaldovim agentom Jorgeom Mendesom da vidi što dalje, piše Marca.

No čini se da je Ronaldo odlučio napustiti Santiago Bernabeu i otići u Juventus, a danas su se Španjolci sjetili i njegove izjave iz travnja ove godine. Tada je, naime, u Torinu nakon pobjede Reala s 3:0 u četvrtfinalu Lige prvaka dobio ''standing ovation''.

– Stvarno sam uzbuđen jer klub Juventus volim još od malih nogu – rekao je tada Ronaldo.

U Juventusu zasad šute, generalni direktor kluba Giuseppe Marotta na pitanje novinara o Portugalcu samo se nasmijao i rekao da nema komentara.

Odlazak Ronalda znači da će Real morati u šoping. Glavne mete kluba su zvijezde PSG-a Neymar ili Kylian Mbappe.

Međutim, želi li dovesti Neymara ili Mbappea, morat će napraviti najveći transfer svih vremena. PSG-u novac neće biti dovoljan, već će kao zamjenu za jednu od zvijezda tražiti Luku Modrića.

– Ako Real želi pregovarati s PSG-om, ime Luke Modrića mora se naći u ponudi – ističe Don Balon.

Očito da je pred nama ludo ljeto transfera, u kojem bismo mogli lako svjedočiti novom rekordnom prelasku nekog nogometaša.

Luka Modrić Cristiano Ronaldo
1/11

Komentara 34

KA
kacavenda
23:08 04.07.2018.

Jedan je Lukaaaaa🇭🇷✌️

MI
misho32
23:10 04.07.2018.

stalno objavljujete ovakve izmišljotine samo da uneste nemir u reprezentaciju . Koliko tih bijednih piskarala ima koja su spremna obavljati takve rabote.

GO
Goldstadt
23:49 04.07.2018.

tipično yučernje hartije štivo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije