Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEST GOST

Sefo: U Hrvatskoj sam četvrti put, tu su me ljudi uvijek voljeli

Ray Sefo (1)
Igor Kralj/Pixsell
06.03.2012.
u 19:12

– Ne mislim da će baš svi navijati za Cro Copa jer, vjerovali ili ne, imam navijače i u Hrvatskoj – tvrdi Sefo

Ray Sefo dao je prošlog tjedna, za vrijeme boravka u Australiji, ekskluzivni intervju za Večernjakov sportski tjednik Max. Tema – Hrvatska.

– U vašoj sam zemlji bio čak četiri puta, a nikada se nisam borio, pa je i to bio razlog više da prihvatim poziv. Ne mislim da će baš svi navijati za Cro Copa jer, vjerovali ili ne, imam navijače i u Hrvatskoj. Od Hrvata sam dobivao samo osjećaj ljubavi, a ja osjećam isto i za vas – kazao je legendarni Sefo.

Novozelanđanin ima gromove u rukama kojih se Mirko pribojava:

– Drag je čovjek, odličan borac i šoumen – kaže Cro Cop.

Sefu je ponuđeno da se borba održi u pet rundi po tri minute, no pristao je samo na tri plus dodatnu, bude li potrebe. Za te tri runde Mirko će se zagrijavati na novi način. Sa svojim suvježbačima borit će se tri runde po minutu da još u svlačionici postigne radnu temperaturu i razradi udarce.

>>A priču o "Van Dammovskoj" špagi koju Mirko još uvijek može napraviti bez problema pročitajte u srijedu u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Komentara 3

HS
Hrvatski sin
21:10 06.03.2012.

sefo ja navijam za tebe,zato što se ovaj jazavac nije znao povući kad je bio velik.zbog pohlepe za lovom zaslužio je poraz na domačem terenu nokautom.tako će i bit jer život ne prašta!

MA
matildica
09:41 07.03.2012.

nisi ti hrvatski sin ti si jad jada zavidna sitna duša bez ičega i igdje ikoga

OB
-obrisani-
15:39 07.03.2012.

Svaka cast Sefi kao borcu i kao covjeku , dobar je borac i velikog srca . Dobro dosao opet u hrvatsku pogotovo poslje ovih rijeci ! Mirku zelim svu srecu i velicanstvenu pobjedu ! Mirko hrvatska je uz tebe ! U boj , u boj za narod svoj ! Sretno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije