Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspješni u kupu

Sedam 'komada' Futsal Dinama prvoligašu Novom Marofu

12.10.2014., Dom sportova, Zagreb - Druga hrvatska malonogometna liga, regija Sjever, 1.kolo, MNK Futsal Dinamo - MNK Siscia. Nogometasi Dinama imali su glasnu podrsku svojih navijaca, Bad Blue Boysa na otvaranju prvenstva. Tomo Sokota.  Photo: Goran Stan
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
12.11.2014.
u 12:15

Utakmicu prelomio naš gol za 3:2 kojim smo dobili veliku dozu samopouzdanja - rekao je Andrija Stipić.

U prvom kolu malonogometnog Kupa između Novog Marofa i Futsal Dinama, gosti su ostvarili uvjerljivu pobjedu rezultatom 7:3 te izborili prolazak u daljnji krug natjecanja.

Iako prvoligaš, Novi Marof nije impresionirao igrače Futsal Dinama koji su ovom utakmicom dokazali da njihove aspiracije za ulazak u 1. HMNL nisu bez osnova i kako su sposobni napraviti probleme i ostalim prvoligaškim momčadima koje su nastavile svoj put u Kupu.

Futsal Dinamo tijekom cijelog susreta kontrolirao je igru. Na samom početku utakmice bilo je vidljivo kako su gosti prepustili inicijativu i vrebali svoju priliku iz kontra napada što im se uvelike isplatilo. Ipak, zbog niza propuštenih prilika na odmor su otišli samo s jednim pogotkom prednosti (2:1).

U drugom poluvremenu igrači Futsal Dinama krenuli su puno odlučnije i čvršće što je rezultiralo uvjerljivom pobjedom. Pogotke za domaćine postigli su Sokser, Krasniqi i Ptiček, dok su za Futsal Dinamo precizni bili Matija Đulvat, Filip Pezelj, Andrija Stipić, Domagoj Purgar te Tomo Šokota koji je postigao hat-trick i postao igračem utakmice.

- Utakmica je bila čvrsta i neizvjesna iako rezultat možda ne sugerira tako. Mišljenja sam da je utakmicu prelomio naš gol za 3:2 kojim smo dobili veliku dozu samopouzdanja i ovako trijumfalno završili utakmicu. Sretan sam zbog svog privijenca i nadam se da će ekipa nastaviti ovako igrati, pa da i mojih, i golova mojih suigrača bude što više - rekao je Andrija Stipić.

>>Franja: Hvala BBB-ima, takva strast doživi se samo jednom u životu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije