Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'stalno ga viđam'

Bivši Schumacherov menadžer: Michael mi poslije nesreće uopće ne nedostaje, ali ovo mi strašno fali...

NRW state prize for former F-1 world champion Michael Schumacher in Cologne
POOL/REUTERS
22.07.2022.
u 14:40

Veliki Nijemac je 2013. godine doživio tešku nesreću na skijanju, godinu dana kasnije se probudio iz inducirane kome i od tada je na kućnom liječenju.

Bivši menadžer najvećeg vozača u povijesti Formule 1, Michaela Schumachera, izjavio je za njemačke novine kako ga je Schumijeva obitelj odlučila potpuno ignorirati nakon nesereće, uz to ih je optužio kako iznose lažne informacije u vezi zdravstvenog stanja. Weberove riječi je za njemački RTL potpuno demantirao Jean Todt, bivši glavni šef Ferrarija. 

- Meni Michael uopće ne nedostaje. Ja ga stalno viđam. Istina je da gledamo zajedno utrke. Međutim, nedostaju mi stvari koje smo nekada radili zajedno. - rekao je Jean Todt i otkrio kako odlazi u kućnu posjetu barem dva puta mjesečno. 

- Ne ostavljam ga samog. On, Corinna, cijela obitelj i ja imali smo toliko zajedničkih uspomena. Ljepota onog što smo doživjeli je dio nas i nastavlja se. Ponekad te uspjeh i novac promijene, ali Michael se nikad nije promijenio. On je vrlo jaka osoba - ispričao je situaciju Todt, poznato lice 'oktanskog cirkusa'. 

Ovog vikenda se vozi Velika nagrada Francuske, a vrlo je moguće kako će dvojac pogledati utrku. 

>> Pogledajte Mike Tyson šokirao: Uskoro ću umrijeti, blizu sam kraja...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije