Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo - Split 1:0

Schildenfeld kritizirao suigrače, Bagarić priznao da nije bilo jedanaesterca

Dinamo - Split
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/5
28.02.2016.
u 18:40

Igrači Dinama za ovaj su se uspjeh počastili finom klopom, poslije utakmice u svlačionicu su stigle kobase, tabla špeka i domaći sir...

Dinamo se pobjedom (1:0) nad Splitom vratio na pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Rijeku. Igrači Dinama za ovaj su se uspjeh počastili finom klopom, poslije utakmice u svlačionicu su stigle kobase, tabla špeka i domaći sir...

"Bilo je malo teže nego što smo očekivali. Presudio je sjajan gol Marka Pjace, vjerujem da će ih do kraja sezone zabiti još puno" kazao je nakon utakmice Marko Rog, piše Goal.

Gordon Schildenfeld nije bio toliko zadovoljan igrom modrih...

"Nisam prezadovoljan. OK, pišu se bodovi i to je najvažnije. Ali nakon postignutog pogotka počeli smo se zezati. Počeli igrati petom, prodavati tunele, to se ne smije događati. I onda nas Split u posljednjim minutama kontrira. To ne smijemo dopustiti. Znam da imamo kvalitetu, da smo puno bolji, tako da nikoga ne čudi što smo stigli do novih bodova" završio je Gordon Schildenfeld...

Splićani su 81. minuti tražilli jedanaesterac nakon što je Dražen Bagarić pao nakon kontakta s Eduardom...

- Jedanaesterac? Prije bih rekao da nije bio. Nije bilo simuliranja, ali nije bilo niti za najstrožu kaznu - rekao jeBagarić.

A što je kazao Splitov tragičar Franjić pročitajte na portalu Goal.com.

>>Mamić: Griješim što svima želim dati priliku. Sablić: Nije mi se svidio sučev kriterij

>>Pjaca zabio eurogol i prekinuo 'post' na Maksimiru za slavlje Dinama

Komentara 25

Avatar Tigar63
Tigar63
20:26 28.02.2016.

u 81. minuti nakon udarca lopta Zagorcu ispada iz ruku , nakon toga on ruši Hođića . Čisti penal , no nikom ništa , Dinamo se može i legalno pokrasti. Da se to nije sviralo Hajduku ekipa kmečavaca bi tulila tulila do neba kmeeeeeeeeeeeee.

ZW
zweistein
19:26 28.02.2016.

šta laže bagarić, pa "svi" novinari u hrvatskoj su "vidjeli" da je bio "penaltik"

DU
Deleted user
20:24 28.02.2016.

"SDP = hajduk mediji" vrište da je bio penal, a sam igrač kaže da nije bio penal XDDDD bravo za igrača splita i cijeli klub, prava ste GOSPODA za ajdučiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije