Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON KOPIĆA...

Večernji doznaje: Ante Čačić mogao bi preuzeti klupu Dinama

Zadar: Poznati prate teniski meč parova Davis Cupa između Hrvatske i SAD-a
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
21.04.2022.
u 12:37

Sergej Jakirović navodno još uvijek nije pristao na ponudu Dinama pa su iz Maksimirske 128 morali brzo smisliti plan B

Nakon Kopića...Čačić!  Prema informacijama koje je doznala redakcija Večernjeg lista, Ante Čačić je novi trener Dinama. Sergej Jakirović navodno još uvijek nije pristao na ponudu Dinama pa su iz Maksimirske 128 morali brzo smisliti plan B.  Bivši trener Dinama i izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić je trenutno bez posla i angažman u Dinamu zasigurno bi mu prijao.

>> Kopić više nije trener Dinama:

 

Pomalo je to iznenađujuća informacija nakon što su se kao glavni kandidati spominjali Goran Tomić i Sergej Jakirović, no i jednome i drugome su problem aktualni poslodavci. Rijeka Tomića ne želi pustiti prije kraja sezone, a isto je i u Zrinjskom koji ne želi dati svoga trenera koji je pokorio sve pred sobom u BiH.

Podsjetimo, jutro nakon poraza u najvećem hrvatskom derbiju, Dinamo je raskinuo suradnju sa Željkom Kopićem koji je klupu prve momčadi preuzeo u prosincu 2021. godine te je vodio Dinamo u ukupno 19 službenih utakmica, uz odigranih 5 prijateljskih susreta.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Dodajmo,  u zaostaloj utakmici 9. kola Prve HNL Hajduk je na Poljudu svladao Dinamo sa 1-0 (0-0). Strijelac jedinog gola bio je Nikola Kalinić u 63. minuti. Ovom pobjedom treći Hajduk je stigao na 62 boda, četiri manje od vodećeg Dinama, a dva manje od drugog Osijeka. Do kraja prvenstva ostalo je još pet kola, a Dinamo očekuju još dva derbija, oba u Zagrebu, u 34. kolu će ugostiti Osijek, a u posljednjem, 36. kolu Hajduk. 

 
 
>> Euforija nakon gola:
 
Ključne riječi

Komentara 40

SV
sveznam1
13:06 21.04.2022.

Ima jos netko kome nije jasno da Mamic vodi klub?

RA
radolizem
12:58 21.04.2022.

Ako Čačić preuzme Dinamo, onda je to jaasna poruka Gazde - Ajmo!! Stvarno, ako Čačić bude trener, jasno je da Zdravko Mamić i dalje ima moć da donosi odluke.

PR
prajdali100
13:13 21.04.2022.

Što !!!? Je li ovo skrivena kamera, neka zafrkancija? Komu ovakve stvari padaju na pamet? Dovedite Niku Kovača,PLATITE ga kako zaslužuje i pustite da bar dvije godine radi u miru !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije