Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trijumf u finalu

Šarića oduševila Tuckova družina: Igrali smo perverzno dobro!

Hrvatski vaterpolisti slave naslov svjetskog prvaka
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/6
30.07.2017.
u 00:16

Među prvima su hrvatskim vaterpolistima čestitali predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, Dinamo, Hajduk, Zdravko Mamić...

Hrvatski vaterpolisti su nakon deset godina osvojili naslov svjetskog prvaka! Tuckova družina je u finalu pobijedili Mađare sa 8:6. Čestitke dolaze sa svih strana.

Nakon što smo u prvoj četvrtini poveli sa 4:0 košarkaški reprezentativac Dario Šarić je na Instagramu objavio poruku kako je naša igra perverzno dobra.

Poruka Darija Šarića je mnoge razveselila
Foto: Instagram/Wanda Nara

Među prvima su hrvatskim vaterpolistima čestitali predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, Dinamo, Hajduk, Zdravko Mamić...

Komentara 15

ER
EroK
07:29 30.07.2017.

Barakude opet zlatne! Bravo dečki, naklon do poda!

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
06:25 30.07.2017.

Lijepo ti je Hrvat biti,majko fala ti 🇭🇷🙋‍♂️✔️💪🏾🌞

LU
lunar777
02:40 30.07.2017.

I dalje novinar forsira dupini...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije