Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda Nexea

PPD Zagreb izgubio kod Pick Szegeda i otežao situaciju u borbi za 6. mjesto

PPD Zagreb - Metalurg
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/7
24.02.2018.
u 20:47

Kapetan PPD Zagreba Zlatko Horvat postigao je 11 pogodaka, Damir Bičanić je završio s pet, a Valentino Ravnić s tri gola

Rukometaši hrvatskog prvaka PPD Zagreba izgubili su na gostovanju kod Pick Szegeda s 30-28 (11-15) u dvoboju pretposljednjeg, 13. kola skupine A Lige prvaka, čime su si otežali situaciju u borbi za šesto mjesto koje vodi u nokaut fazu. 

Zagrebaši su na poluvremenu vodili 15-11, ali su u nastavku dopustili Mađarima da ih sustignu već na polovici drugog poluvremena, a u završnici i prestignu.

PPD Zagreb - Metalurg
1/16

Kapetan PPD Zagreba Zlatko Horvat postigao je 11 pogodaka, Damir Bičanić je završio s pet, a Valentino Ravnić s tri gola. Strijelce Pick Szegeda predvodio je Mario Šoštarić sa 10 golova, dok su Stas Skube i Bence Banhidi postigli po pet pogodaka.

Nakon nepotpunog 13. kola PPD Zagreb je na sedmom mjestu sa šest bodova, koliko ima i šestoplasirana Wisla Plock koja u nedjelju dočekuje RN Loewen. Kako bi Zagreb zadržao izglede za plasman u nokaut fazu, Wisla ne smije pobijediti Loewen. Vodeći Vardar ima 20 bodova, druga je Barcelona sa 18, ali uz utakmicu više.

PPD Zagreb u posljednjem, 14. kolu dočekuje posljednji Kristianstad. Utakmica je na rasporedu 4. ožujka. 

Rukometaši našičkog Nexea slavili su na gostovanju u Kopru s 31-27 (16-13) u utakmici 3. kola skupine C grupne faze EHF kupa te s četiri boda drže 2. mjesto iza njemačkog Göppingena koji ima stopostotni učinak.

Nexe su do pobjede nad slovenskim prvoligašem, na čijoj je klupi slovenski izbornik Veselin Vujović, predvodili Saša Barišić Jaman s deset pogodaka i Patrik Leban sa sedam.

Njemački Göppingen ima šest bodova, Nexe je drugi s četiri, Koper ima dva, a finski Riihimaen Cocks je zadnji bez bodova. Prve dvije momčadi iz skupine plasirat će se u četvrtfinale.

U 4. kolu Nexe će 4. ožujka ugostiti Koper u Našicama.

Komentara 2

DH
dalibor.hren
21:03 24.02.2018.

Četiri minute prije kraja Zagreb je poveo 27:26! To govori o psihi naših igrača...

Avatar Oneill
Oneill
09:52 25.02.2018.

Moje riječi trče lete ko mazge kao obično nakraju im lopte ispadaju pucaju bez veze a da im nešto fali mislim da imaju stručni stožar da uoče štoje možda i ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije