Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALE PROTIV BRESTA

Saračević: Možda će netko drukčije misliti, ali mojim curama svaka čast

18.11.2020.
u 23:35

Sudeći po toj prvoj utakmici, očekivao se puno jači otpor Koprivničanki. No sve je krenulo naopako početkom drugog poluvremena kada su gošće prednost od 15:12 povećale na 19:12 i tu razliku održavale do kraja

Rukometašice Podravka Vegete pobijedio je francuski Brest (25:32). To je bila utakmica koja se trebala igrati u Brestu, no dogovorom klubova Brest je u Koprivnici odigrao dvije utakmice i u obje pobijedio.

Naime, u onoj prvoj, prije tri dana, slavili su s 33:29. Sudeći po toj prvoj utakmici, očekivao se puno jači otpor Koprivničanki. No sve je krenulo naopako početkom drugog poluvremena kada su gošće prednost od 15:12 povećale na 19:12 i tu razliku održavale do kraja susreta.

– Čestitam Brestu na zasluženoj pobjedi i dobroj utakmici. A ja svojim curama stvarno skidam kapu i kažem, svaka im čast. Možda će netko drukčije misliti, ali ja sam ponosan na njih i svaka im čast na ovom što su napravile i što su izdržale.

Ovu smo utakmicu, po meni, izgubili s igračem manje. Imali smo previše tehničkih grešaka, spuštali smo im lopte i primili smo previše golova. Ostalo nemam što zamjeriti – rekao je Zlatko Saračević, trener Podravka Vegete.

Najefikasnije u redovima Koprivničanki bile su Dejana Milosavljević s 11, te Dijana Mugoša s četiri pogotka. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije