Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIJAMANTNA LIGA

Sandra: Uh, moram se rano probuditi

Sandra Perković
Foto: Reuters/PIXSELL
13.06.2015.
u 10:50

Prije dvije godine bacila sam rekord mitinga 68,48 metara, a tu ću daljinu loviti i ove godine – kaže diskašica Sandra Perkovi

Blanka Vlašić i Sandra Perković nastupit će danas u New Yorku na mitingu Dijamantne lige. Zanimljivo je da su njih dvije zajedno nastupale u New Yorku i 2013. godine kada su pobijedile u visu, odnosno u disku. I jedna i druga drže rekorde tamošnjeg mitinga.

– Odmorna sam, malo je bilo poteškoća jer je bilo dosta natjecanja i putovanja pa su mi leđa ostala u grču, no sada smo sve vratili na svoje mjesto. U New Yorku bih trebala biti dobra, imala sam odlične treninge ovih dana i možemo se nadati samo najboljem. Na zadnja dva mitinga bilo je ružno vrijeme i padala je kiša, prije dvije godine bacali smo u 9 sati ujutro, ove godine sve je pomaknuto pa bacamo u 11 sati. Problem je samo u tome što se moramo probuditi prilično rano jer nam do stadiona treba jedan sat, a tamo moramo biti minimalno dva sata prije natjecanja, ali i na to smo se pripremili. Prije dvije godine bacila sam rekord mitinga 68,48 metara, a lovit ćemo tu daljinu i ove godine. Nekako uvijek sama sebi zadam nove ciljeve i želje, a to je upravo jedna od njih. Konkurencija će biti dosta jaka, ali moram ostati fokusirana, spremna jesam, samo to trebam pokazati – rekla je Sandra Perković.

>> Sandra Perković u Birminghamu do 24. pobjede na mitinzima Dijamante lige

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije