Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIJAMANTNA LIGA

Sandra slavila u Monte Carlu: Jedan pravi hitac bio je dovoljan za pobjedu

Sandra Perković
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
17.07.2015.
u 20:30

Sandri je za pobjedu bio dovoljan tek jedan hitac koji se zaustavio na 66,80 metara.

Sandra Perković slavila je u bacanju diska na šestom mitingu Dijamante lige koji se održao u Monte Carlu.

 Sandri je za pobjedu bio dovoljan tek jedan hitac koji se zaustavio na 66,80 metara. Sandra je u nakon prvog bacanja bila tek treća nakon čega su uslijedila čak tri prijestupa. No, u petoj seriji stigao je hitac koji joj je osigurao pobjedu.

Druga je bila Australka Dani Samuels (65.21), a treća Amerikanka Gia Lewis-Smallwood (63.97).

Sandra je u ukupnom Dijamante lige poretku skupila 22 boda. Drugoplasirane Jaime Perez i Dani Samuels ih imaju po sedam... Budući da je bacanje diska za atletičarke na rasporedu još samo na završnom mitingu u Bruxellesu, Sandra je i teoretski osigurala ukupnu pobjedu. I to četvrtu godinu zaredom.

>> Perković: Nakon poraza otišla sam 
na terapiju, sada 
ću baciti kako treba

Komentara 2

PI
pinkec
00:02 18.07.2015.

Bravo Sandra! Daleko si najbolja, naša si LEGENDA!

DH
dalibor.hren
08:21 19.07.2015.

Bravo Sandra, a vi primitivci iz Prisavlja, nemojte prenositi "Dijamantnu ligu" i nastupe naše dijamantne atletičarke nego prenosite i dalje bljuvotine od pretkola nogometne lige prvaka i europske lige!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije