Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SANDRIN REZULTAT SEZONE

Sandra Perković osvojila Hanžek sjajnim hicem u posljednjoj seriji

Zagreb: 72. memorijal Borisa Hanžekovića, natjecanje u bacanju diska za žene
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
11.09.2022.
u 20:10

Naša najbolja atletičarka uoči šeste serije bila je druga, a onda je iz sebe izvukla sve najbolje i u posljednjoj seriji sjajno bacila. Time je osvojila svoj 10. Hanžek.

Sandra Perković slavila u bacanju diska na Hanžekovićevom memorijalu u Zagrebu. Sandra je svoj najbolji hitac bacila u posljednjoj, šestoj seriji, a disk je pao na 68,46 što joj je rezultat sezone.

Naša najbolja atletičarka uoči šeste serije bila je druga, a onda je iz sebe izvukla sve najbolje i u posljednjoj seriji sjajno bacila. Time je osvojila svoj 10. Hanžek.

Druga je bila Amerikanka Valarie Allman, najveća Sandrina konkurentica (67,55).Olimpijska pobjednica iz Tokija Allman imala je još jednu priliku nakon Perković u posljednjoj seriji, bacila je 67,55m što je njezin najbolji rezultat natjecanja, no ostala je 91 centimetar iza Perkovićeve.

Treća je bila još jedna Amerikanka, Laulauga Tausaga (63,59). Druga hrvatska predstavnica Marija Tolj završila je na petom mjestu (61,23).

Na Hanžeku je danas nastupilo 19 osvajača medalja sa Svjetskog prvenstva u Eugeneu te 18 osvajača medalja s Europskog prvenstva u Münchenu. Televizijska slika s mitinga otišla je u 147 zemalja svijeta. 

>> Pogledajte koliko je Sandra Perković zaradila za samo dva dana, svota je poprilična

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije