Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠUTNJA JE ZLATO

Sandra neće komentirati Ivančića: Na pripremama sam, treba mi mir

Sandra Perković portal (1)
Igor Kralj/PIXSELL
19.02.2013.
u 17:02

Atletičarka je, barem zasad, zaustavila javnu raspravu s bivšim trenerom

Sandra Perković odlučila je zaustaviti medijsku raspravu s bivšim trenerom Ivanom Ivančićem koja je nastala nakon raskida suradnje. Podsjetimo, kad su se razišli, naša atletičarka izjavila je kako ju je Ivanča tjerao da trenira unatoč liječničkoj zabrani, na što je Ivančić otkrio još neke detalje zbog kojih mu je bilo teško surađivati sa zlatnom olimpijkom. Otkrio je, među ostalim, da je kasnila na treninge, kazao je da je lijena te kako nije shvatila da ne može u isto vrijeme biti atletičarka i manekenka.

Upitana da prokomentira posljednje izjave bivšeg trenera, Sandra je e-mailom poručila sljedeće:

"Zbog brojnih upita koji mi stižu, ovim putem bih Vas htjela obavijestiti da se nalazim na pripremama te bih Vas htjela zamoliti da sve upite šaljete iza 10. ožujka 2013. godine, kako bi se u potpunosti mogla koncentrirati na trening te ove pripreme odraditi na najbolji mogući način. Zahvaljujem na razumijevanju", stoji u Sandrinu e-mailu.

>> Ivančić o Sandri: Lijena je, kasni i misli da je manekenka

Ključne riječi

Komentara 5

BO
bomba
17:37 19.02.2013.

Vrijeme će pokazati tko je u pravu. Ako bude nazadovala onda je Ivančić u pravu a ako krene još bolje onda treneru do tebe je. Uglavnom pokazat će vrijeme jer sa njim je dosegla sam vrh, a bez njega hoćee li ostati na njemu ???? Ja sumnjam ali daj bože da se varam.

JK
Jozo Kapula
17:40 19.02.2013.

Sandra bolje se vrati starom treneru dok još nije kasno, nikad više medalju nećeš osvojit.

FE
Felicijen
17:46 19.02.2013.

Za koji mjesec ćemo o njoj pisati kao o bivšoj atletičarki...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije