Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMET

Sandi Šola opet izabran za predsjednika

15.01.2015., Doha, Katar - Konferencija za medije hrvatske muske rukometne reprezentacije uoci pocetka 24. svjetskog prvenstva odrzana je u hotelu Marriott Marquis City Center Doha u kojem je smjestena hrvatska reprezentacija reprezentacija. Nakon konfere
26.04.2015.
u 00:30

- Velika mi je čast bila biti s Vama posljednjih sedam godina, a još će mi veća čast biti s vama naredne četiri - rekao je Šola na skupštini HRS-a

Sandi Šola (na slici) izabran je opet za predsjednika Hrvatskog rukometnog saveza.

- Velika mi je čast bila biti s Vama posljednjih sedam godina, a još će mi veća čast biti s vama naredne četiri - rekao je Šola na skupštini HRS-a.

U Upravni odbor HRS-a izabrani su: Zoran Gobac, Boris Mesarić, Darko Dunato, Ozren Matijašević, Željko Maletić, Dinko Vuleta, Josip Posavec, Hrvoje Vojvoda, Vili Bassanese, Željko Udovičić, Josip Ergović, Nikola Rukavina, Božica Palčić te Ante Ančić. (dm)

Komentara 1

DI
dinamojavolim1
14:51 26.04.2015.

u upravno odboru vise ljudi nego u upravnom odboru microsofta:)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije