Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

San Antonio protiv Golden State u konferencijskom finalu

Foto: Reuters
12.05.2017.
u 09:35

San Antonio Spurs su se plasirali u finale doigravanja Zapadne konferencije nakon što su sinoć u šestoj utakmici stigli do četvrte pobjede u seriji svladavši Houston Rocketse sa 114:75 i u finalu će igrati protiv Golden State Warriorsa.

Iako su igrali bez svoja dva ponajbolja igrača Kawhija Leonarda i Tonyja Parkera, Spurs nisu imali problema u gostima. San Antonio je na poluvremenu vodio sa 19 koševa i prednost nije ispuštao do kraja.

Do pobjede i 13. nastupa u konferencijskom finalu ih je vodio LaMarcus Aldridge sa 34 pogotka i 12 skokova, dok je Jonathon Simmons dodao 18 koševa.

Najbolji strijelac Houstona je bio Trevor Ariza sa 20 pogodaka, a James Harden, koji je sinoć ostao i bez izgleda da bude izabran za najkorisnijeg igrača, sakupio je samo deset koševa.

1/5

Prva utakmica protiv Golden Statea na rasporedu je u nedjelju.

Rezultati polufinala doigravanja:
ZAPADNA KONFERENCIJA

Houston Rockets - San Antonio Spurs 75:114
(San Antonio je pobijedio sa 4:2 u seriji)

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
10:09 12.05.2017.

bye bye houston

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije