Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik gauča

Sampaoli: Sanjam da Argentina igra sa strašću, ali i da dominira posjedom

Jorge Sampaoli i Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
30.06.2018.
u 00:23

Argentinski izbornik svjestan je kako će se Francuska usredotočiti na zaustavljanje najboljeg igrača njegove momčadi Lionela Messija

Izbornik argentinske nogometne reprezentacije Jorge Sampaoli smatra kako njegova momčad u subotnjoj utakmici osmine finala na Svjetskom prvenstvu protiv Francuske (Kazan, 16 sati) mora težiti posjedu lopte želi li ostvariti uspjeh.

- Sanjam da Argentina igra sa strašću, ali i da dominira posjedom. Ako ne možemo kontrolirati loptu, tada utakmica postaje fizički zahtjevnija, a to nam nikako ne bi odgovaralo. Jaka snaga Francuske je sposobnost brzog osvajanja lopte te brzina njihovih napadača - izjavio je Sampaoli.

Jorge Sampaoli i Lionel Messi
1/16

Argentinski izbornik svjestan je kako će se Francuska usredotočiti na zaustavljanje najboljeg igrača njegove momčadi Lionela Messija.

- Siguran sam kako Francuska ima plan kako zaustaviti Messija, on je najbolji igrač na svijetu, ali mi imamo još igrača koji bi Francuzima mogli stvoriti probleme.

Na pitanje hoće li u slučaju poraza od Francuske odstupiti s mjesta argentinskog izbornika Sampaoli je odgovorio:

- Imam ugovor i vrlo sam zadovoljan svojim poslom i borit ću se da ostanem na njemu što je duže moguće.

>> Pogledajte Večernji pressing s Marijem Stanićem

Komentara 3

SL
shooshko.luka
18:14 01.07.2018.

najveci krkan medju trenerima

BM
branko.mihalic1
16:59 30.06.2018.

samo sanjaj

BL
bla3108
12:39 30.06.2018.

kog vise briga za ove dvije nepristojne seljacine? ako hocete dizati individualce u nebesa onda pisite radje o tenisu jer su tenisaci ti koji su stvarno nesto SAMI ostvarili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije