Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Abramoviču pokvario slavlje

Ovo su u povijesti napravili samo Slaven Bilić i Sir Alex Ferguson!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
25.10.2015.
u 08:40

Slaven je već u prvom dijelu sezone srušio četiri velikana: Arsenal, Liverpool, Manchester City i Chelsea, a to nije uspjelo nikome osim Sir Alexu Fergusonu.

Slaven Bilić trenerska je zvijezda na Otoku. Niz fantastičnih rezultata na početku sezone i treće mjesto na ljestvici s West Hamom nikoga nisu ostavili ravnodušnim, svi se pitaju koji su limiti hrvatskog trenera.

Bilića su Englezi obožavali još dok je bio igrač, ali sada je to dobilo jednu dimenziju više. Pišu se hvalospjevi o njemu, iako mora biti svjestan da su ti isti mediji u stanju 'pokopati' ga prvom prilikom kad zaredaju loši rezultati. Međutim, ovo su trenuci u kojima treba uživati, a posebno kada zna da je na korak do toga da uđe u povijest.

Naime, Slaven je već u prvom dijelu sezone srušio četiri velikana: Arsenal, Liverpool, Manchester City i Chelsea, a to nije uspjelo nikome osim Sir Alexu Fergusonu. Samo je on u polusezoni srušio iste klubove kao i hrvatski stručnjak, ali Bilić bi ga pobjedom protiv Manchester Uniteda mogao nadmašiti.

- Svaka pobjeda me usrećuje, naravno, ali pobjeda kod kuće je obaveza. Pobjede u gostima su uvijek kao iznenađenje. Draže mi je pobijediti kod kuće i usrećiti navijače - rekao je Bilić jučer nakon što je pokvario rođendan Romanu Abramoviču, vlasniku Chelseaja, koji sada razmišlja na koji način probuditi momčad koja se nalazi na 15. poziciji!

Bilićev trijumf nad Chelseajem uvjerio je čak i najveće skeptike da se radi o odličnom treneru. Jer, dok je pobjeda protiv Arsenala mnogima djelovala slučajno, za slavlje nad Liverpoolom su govorili da to nije iznenađenje jer su 'redsi' posrnuli div, pobjede nad Manchester Cityjem i Chelseajem svima će začepiti usta. Vidi se to i po forumima navijača West Hama gdje su navijači jednoglasni i oduševljeni su Bilićem i njegovim stožerom. Na početku sezone to baš i nije bilo tako, pogotovo nakon ranog ispadanja iz Europe, ali Slaven je očito znao na što će se usredotočiti. Zasad mu ide sjajno!

>>Mourinho izbjegao novinare, a Bilić poručio: Suosjećam s njim!

>>Bilićev West Ham nakon Arsenala, Redsa te Cityja slomio i Chelsea!

 

Komentara 20

ČP
čovjek-puding
08:57 25.10.2015.

Slavene kapa do poda, svaka ti čast

DA
dadotk
09:02 25.10.2015.

bravo Slavene, svaka cast... steta kaj nisi uspio doma, al sta ces kad imas za konkurenciju 4 milijuna Hrvata izbornika

ĆA
ćaćaća
10:28 25.10.2015.

mi hrvati smo jalan narod kojega svi mogu preveslati..možda zato jer nam kriterije nameću mediji koje 70 god vode oni koji nas planski djele i uništavaju..naravno da je riječ o yugo/velikosrskoj ekipi koja nam i danas radi iste stvari u našim medijima s našim novcima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije