Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
West Ham treći na Otoku

Mourinho izbjegao novinare, a Bilić poručio: Suosjećam s njim!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
24.10.2015.
u 19:43

Zamrznete li sliku i dalje niste sigurni je li Fabregas bio u zaleđu. Da je priznat gol, mi bismo imali pravo žaliti se, rekao je Bilić.

Slaven Bilić bio je odlično raspoložen nakon četvrtog velikog slavlja ove sezone. Njegov West Ham pobijedio je Arsenal, Liverpool te Manchester City, a danas i prvaka Chelseaja.

Za razliku od njega, trener Blusea, Jose Mourinho, bio je ljutit nakon novog poraza, već petog ove sezone pa se nije pojavio pred engleskim novinarima. Portugalac je i isključen u poluvremenu.

- Svaka pobjeda me usrećuje, naravno, ali pobjeda kod kuće je obaveza. Pobjede u gostima su uvijek kao iznenađenje. Draže mi je pobijediti kod kuće i usrećiti navijače - rekao je Bilić.

>>Bilićeve emocije protiv Chelseaja - zagrljaj s Mourinhom, poljubac krunice, pa olakšanje

Hrvatski stručnjak pohvalio je Andyja Carrolla, strijelca pobjedonosnog pogotka protiv Chelseaja (2:1).

- Trči i tuče se s ljudima u 16-ercu. Sad je trenirao žestoko šest do osam tjedana i postupno se vratio u momčad. Nemoguće ga je čuvati u kaznenom prostoru. Njegova kvaliteta nikad nije bila upitna. Ako je u dobroj formi sad, dobre su šanse da će dugoročno biti bez ozljeda. Od toga će West Ham i Engleska profitirati - naglasio je Bilić.

Osvrnuo se i na poništeni gol Fabregasa te crveni karton Matiću.

- Suosjećam s Mourinhom u ovim teškim trenucima. On ne zaslužuje sve ovo. Puno je odluka doneseno protiv njega u posljednjem razdoblju i naravno da mu to teško pada. Bila je to teška odluka za suca. Zamrznete li sliku i dalje niste sigurni je li Fabregas bio u zaleđu. Da je priznat gol, mi bismo imali pravo žaliti se. A crveni karton je čist. Dva žuta kartona bila su opravdana, to je utjecalo na igru - rekao je Bilić.

>>Bilićev West Ham nakon Arsenala, Redsa te Cityja slomio i Chelsea!

 

Komentara 2

LO
Lovro13031999
21:01 24.10.2015.

Kapa dolje po koji ono put hahaha pa da si i one slabije tako razoruzao bio bi na vrhu

MA
mamunamegalo
07:37 25.10.2015.

Šta mu se uvlačiš ..baš si du.elizac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije