Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mamićev miljenik

Sammir može ići! Ali, tko će dati milijune za veseljaka...

zdravko mamić tjeralica
Željko Hladika/Pixsell
20.05.2011.
u 19:48

Najlakše bi bilo sada "zakucati" neobuzdanoga Sammira, ali pita li se itko - zašto se Brazilac tako ponaša, zašto njegovi tulumi već jednom ne prestanu?

Pa zato što mu ih nikada nitko nije zabranio, niti mu je ikada netko zamjerio.

Kako i bi kad se radi o Mamićevu ljubimcu, sinčiću, "filhu", kako mu tepa gazda kluba i nagrađuje svaki njegov gol sa 500 eura.

Po toj računici, u ovoj sezoni već je zaradio 9500 eura, a prva ovosezonska kazna za noćni izlazak iznosila je samo 500 eura više. Dakle, nije je ni osjetio...

Da je Mamić odmah, nakon prvoga kršenja discipline, Sammira "primio za vrat" i odrezao mu drakonsku kaznu, Brazilcu možda više ne bi palo na pamet da tulumari. A umjesto lekcije, kazne ili barem prijetnje kaznom, Sammir je (zajedno s Mandžom) slušao samo gazdine umilne tonove: "Riječi su lažne, a djela su bitna, volim vas!"

Cijeli tekst možete pročitati u tiskanom izdanju.

Ključne riječi

Komentara 6

PL
PLAVI9
20:03 20.05.2011.

Da mi je ovo neko jucer rekao ja bi mu rekoa da laze...ja se prvi put slazem u necemu sa Tomislavom Dasovicem...hahahaahh..ne mogu vjerovati...svak cast sve ide prema glavnom problemu \"Ludak\" mora pasti..

VE
Velikogoričan56
20:33 20.05.2011.

Da, nek ide, trebao je otici u zimi, vrijedio je puno vise nego sada, a svatko pametan je vidio da je to vucibatina koje se treba rijesiti. Izgubljeno je proljece a nije pronadjen pravi graditelj igre, sumnjam da ce i Badelj docekati zimu u Dinamu

Avatar Idler 3
Idler 3
20:43 20.05.2011.

Njega jedino i muče milijuni....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije