Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDIVNO

Salah se predivnom porukom oprostio od Lovrena: Već mi nedostaješ. Volim te...

Salah Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
27.07.2020.
u 22:44

Nevjerojatan si igrač i moj veliki prijatelj. Već mi nedostaješ. Volim te. U ove dvije godine koliko sam ja tu bio si fantastičan i na travnjaku i van travnjaka - rekao je Egipćanin

Dejan Lovren je u ponedjeljak potpisao trogodišnji ugovor s ruskim prvakom Zenitom iz St. Peterburga u koji dolazi nakon šest godina provedenih u Liverpoolu s kojim je osvojio naslov europskog prvaka 2019. te naslov prvaka Engleske i od čijeg se dresa oprostio emotivnom porukom na Instagramu.

Sada se putem društvenih mreža od hrvatskog stopera oprostio i njegov najbolji prijatelj iz svlačionice Liverpoola. Naravno, radi se o Mo Salahu.

- Nevjerojatan si igrač i moj veliki prijatelj. Već mi nedostaješ. Volim te. U ove dvije godine koliko sam ja tu bio si fantastičan i na travnjaku i van travnjaka - rekao je Egipćanin.

- I zato ti hvala na svemu što si učinio za klub i svemu što si učinio za mene. Želim ti sve najbolje u budućnosti, neka ti karijera i dalje bude fenomenalna kao što je bila do sada. Želim da ti i tvoja obitelj uživate i u tvom novom klubu, u novom gradu i novoj zemlji. Hvala ti na svemu i nadam se da se opet što prije vidimo - poručio je Salah Lovrenu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije