Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA All-Star vikend

SAD pobijedio momčad Svijeta: Pogledajte sjajne poteze Marija Hezonje

All Star
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
13.02.2016.
u 09:58

Hezonja je bio odličan, odigrao je 24 minute te postigao 19 koševa (šut 8-19) uz 10 skokova i 7 asistencija. Bogdanović je bio u početnoj petorci Svijeta, a ubacio je 6 koševa.

Prva večer NBA All-Star vikenda u Torontu ponudila je utakmicu mladih igrača iz SAD-a te momčadi mladih igrača 'Svijeta' koju su činili igrači izvan SAD-a. Bio je to ogled igrača kojima je ovo prva odnosno druga sezona u NBA ligi, a Amerikanci su pobijedili rezultatom 157:154. Za Svijet su nastupila dva hrvatska reprezentativca - Bojan Bogdanović i Mario Hezonja

Hezonja je bio odličan, pogađao je trice, zakucavao i 'dijelio' blokade. Odigrao je 24 minute te postigao 19 koševa (šut 8-19) uz 10 skokova i 7 asistencija.

Bogdanović je bio u početnoj petorci, a u igri je proveo 16 minuta. Ubacio je 6 koševa uz po 2 skoka i asistencije. 

 

Zach LaVine iz Minnesote predvodio je sa 30 koševa, 7 skokova i 4 dodavanja SAD do pobjede pa je proglašen najkorisnijim igračem utakmice. Zanimljivo kako je i prošle godine isto priznanje osvojio igrač Minnesote - Andrew Wiggins. LaVine je obilježio i prošli All-Star vikend pobijedivši u natjecanju u zakucavanjima.

A uz Latvijca Kristapsa Porzingisa te Kongoanca Emmanuela Mudiayja (zabili po 30 koševa), u momčadi Svijeta briljirao je i prošlogodišnji MVP Wiggins sa 29 ubačaja.

Na All-Staru na redu su natjecanja u tricama i zakucavanjima, a potom okršaj Istoka i Zapada.

>>Bogdanović i Hezonja među najvećim zvijezdama

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije