Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIDIER DROGBA

S Mourinhom i na kraj svijeta: On me učinio najboljim

Didier Drogba
Reuters/Pixsell
19.12.2013.
u 13:08

- Joseova kvaliteta je ta što od dobrih igrača može napraviti pobjednike. On obožava pobjeđivati. Za razliku od drugih trenera, dođe u klub i kaže ovdje sam da bih pobjeđivao. Zato je Jose poseban - rekao je Drogba.

Didier Drogba i Jose Mourinho surađivali su na Stamford Bridgeu od 2004. do 2007. godine, a napadač Obale Bjelokosti tvrdi kako je trener Chelseaja Jose Mourinho najzaslužniji što je on postao jedan od najboljih napadača u Europi.

- Mourinho je tada došao razgovarati sa mnom. Rekao mi je da, ako želim biti dobar kao Thierry Henry ili Ruud van Nistelrooy, moram doći u Englesku i Chelsea. Točno je kako sam u Francuskoj već bio dobar igrač, ali mi je Mourinho pomogao da postanem jedan od najboljih u Europi. Zato bih sa Joseom išao na kraj svijeta - rekao je Drogba te je istaknuo zato Mourinha smatra posebnim trenerom.

- Joseova kvaliteta je ta što od dobrih igrača može napraviti pobjednike. On obožava pobjeđivati. Za razliku od drugih trenera, dođe u klub i kaže ovdje sam da bih pobjeđivao. Zato je Jose poseban - zaključio je Drogba za Sun.

Drogba će u osmini finala Lige prvaka sa svojim Galatasarayem igrati upravo protiv Mourinhovog Chelseaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije