Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Hertogenbosch

Rus Tursunov ipak prejak za Ivan Dodiga

'Croatia\'s Ivan Dodig hits a return to Spain\'s Pere Riba during their Men\'s first round match in the French Open tennis championship at the Roland Garros stadium, on May 22, 2011, in Paris. The eve
'ALEXANDER KLEIN'
18.06.2011.
u 18:59

Ivan Dodig nije uspio u svom drugom ATP finalu karijere doći i do drugoga naslova

U završnom meču ATP turnira u nizozemskom Hertogenboschu od Međugorca je bolji bio Rus Dmitrij Tursunov sa 6:3, 6:2 za sat i 16 minuta igre.

Ivan je u prvom setu samo jednom izgubio servis i bilo je to dovoljno Rusu (koji je spasio tri break-prilike) da dođe u prednost.

Drugi je set počeo tako da su oba tenisača čvrsto držala svoje servise. A onda je meč prekinula kiša. Stanka je potrajala oko sat vremena, a kad su se vratili na teren, Tursunov je bolje reagirao te odmah oduzeo servis našemu tenisaču. Nakon što je uzeo svoj servis, ponovo je "breaknuo" Dodiga i mirno priveo meč kraju. Jednu je meč loptu Međugorac uspio spasiti, ali to je bilo sve od njega u zadnjem gemu finala u Hertogenboschu.

Hrvatskog je tenisača naslova stajala slaba realizacija drugog servisa (8 od 18), samo 44 posto, a nije briljirao ni na prvom servisu (20 od 33), svega 61 posto.

Komentara 1

Avatar Pak
Pak
21:13 18.06.2011.

Ma Dodig mu je pustio jer mu se pripišalo. To je bar jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije