Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupina A

Francuska razbila Srbiju s deset golova razlike i izborila drugi krug

Francuska - Srbija
Foto: EHF EURO
1/6
17.01.2016.
u 20:30

Pomlađena srbijanska reprezentacija nije imala snage za suprotstavljanje aktualnim svjetskim, europskim i olimpijskim prvacima.

Francuska je u drugom kolu skupine A na Europskom rukometnom prvenstvu u Poljskoj pregazila Srbiju sa 36:26 i izborila nastup u drugom krugu.

Srbi su nakon poraza u prvom kolu od domaćina Poljaka (29:28) još uvijek bez bodova te će u posljednjem kolu tražiti spas protiv Makedonaca koje su pak na početku prvenstva savladali Francuzi sa 30:23.

Pomlađena srbijanska reprezentacija nije imala snage za suprotstavljanje aktualnim svjetskim, europskim i olimpijskim prvacima koje su predvodili Nyokas (8 golova) Abalo (6) i Mahe (5). Tek je Žarko Šešum sa 7 golova bio na visokoj razini.

Francuzi će u posljednjem kolu igrati protiv domaćina Poljske koja večeras još igra s Makedonijom.

>>Hrvatska izgubila od Norveške u drugom kolu Europskog prvenstva!

>>Babić i Horvat: Teško je izdržati pakleni ritam, izgubili smo snagu

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Komentara 8

DU
Deleted user
23:01 17.01.2016.

VL, je li ovo sramocenje ili nije. Tako je osvano naslov clanka kad smo izgubili od srba u vaterpolu prije koji dan. Ili je ovo samo malo jace razbijanje. Ah, da, ovo je VL i sad je tuga u redakciji.

DU
Deleted user
23:02 17.01.2016.

I to jos od prijatelja

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
21:12 17.01.2016.

Jbt, pa đe su komentatori sa istoka, sad sam pomalo i zabrinut. A da, ućutali se kad su dobili po tamburi od France, doduše i mi smo, al neka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije