Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST

Rukometaši na treningu napravili nešto što će oduševiti sve u Hrvatskoj!

Rukometaši
Foto: Pixsell/Reuters
15.01.2019.
u 14:43

"Jedno srce, jedna zemlja. Svi zajedno", poručio je fizioterapeut kauboja Damir Kajba koji je na Instagramu objavio video s pjesmama "Mi smo Dinamo" i "Zbog jedne ljubavi".

S jedne strane "Mi smo Bad Blue Boys, mi smo Dinamo", a s druge strane "volim te, Hajduče, otkad znam za tebe". Tako izgleda zvučna kulisa na treningu hrvatske rukometne reprezentacije u Münchenu.

Među navijačima naša dva najveća nogometna kluba veliko je rivalstvo, no kauboji su pokazali kako bi suživot trebao izgledati.

"Jedno srce, jedna zemlja. Svi zajedno", poručio je fizioterapeut kauboja Damir Kajba koji je na Instagramu objavio video s pjesmama "Mi smo Dinamo" i "Zbog jedne ljubavi".

>> Pogledajte i kako su Lino Červar i Marin Šipić najavili utakmicu sa Španjolskom

Komentara 17

Avatar Tito
Tito
14:56 15.01.2019.

Bravo Kauboji tako se to radi. Svjetski prvaci bravo

MO
Monique
15:53 15.01.2019.

Mi Hrvati🇭🇷❤️🇭🇷

NM
nemirno more
15:48 15.01.2019.

bravo kauboji... bravo naši...i u dobru i u zlu...zajedno smo jači...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije