Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV LOKOMOTIVE

Rujevica ponovo rasprodana! Rijeka će imati golemu podršku u utrci za naslov

Rijeka: HNK Rijeka - NK Istra
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
16.02.2024.
u 17:51

Lokomotiva bi mogla Rijeci pružiti velik izazov. Trenutno se nalaze na petome mjestu tablice, a Dinamu su u posljednja dva susreta zadali mnogo glavobolje

U petak je počelo još jedno kolo Hrvatske nogometne lige. Prvi je na redu bio susret Slaven Belupa i Istre 1961, a nakon zagrijavanja nastavlja se utrka za prvo mjesto na tablici. Trenutno ga drži Rijeka koju trese šampionska euforija.

U subotu će od 15 sati na Rujevici ugostiti Lokomotivu. Iz kluba putem društvenih mreža javljaju kako je domaći stadion rasprodan. To znači da bi na utakmici trebalo biti oko osam tisuća gledatelja.

GALERIJA Golijada u Kranjčevićevoj! Lokomotiva dvaput povela, a Dinamo dvaput izjednačio

Rijeka: HNK Rijeka - NK Istra
1/7

Ovo je drugi susret zaredom da je Rujevica rasprodana. Prije dva kola je bio isti slučaj u derbiju "della Učka" protiv Istre, koji su domaćini pobijedili s 3:0.

VEZANI ČLANCI:

Lokomotiva bi ipak trebala biti nešto jači protivnik. Trenutno se nalaze na petome mjestu tablice, a Dinamu su u posljednja dva susreta zadali mnogo glavobolje. Hajduk, koji ima samo dva boda manje, igra protiv Rudeša i gotovo sigurno ima tri boda u rukama.

VIDEO Jarni za Večernji list otkrio gdje i kako je doznao za odluku HNS-a. Evo prvih reakcija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije