Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BJEŽE OD MIKROFONA

Rudeš još puno mora učiti o nogometu i kako je to biti prvoligaški klub

Rudeš - Slaven Belupo
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
26.11.2017.
u 07:00

Umjesto da novinare vuku za rukav, da populariziraju svoj klub, oni bježe od mikrofona

Nogometaši Rudeša, kluba iz jednog simpatičnog zagrebačkog kvarta na zapadu grada, danas (15 sati u Kranjčevićevoj ulici) domaćini su kultnom zagrebačkom Dinamu. Stoga smo pokušali razgovarati s Leonardom Mesarićem, zagrebačkim dečkom koji je uostalom i igrao u Dinamovu dresu. Željeli smo da nam dočara kako to izgleda igrati za Rudeš protiv modrih te da nam usput prokomentira aktualna nogometna zbivanja.

I Mesarić je pristao na razgovor, ali ništa se ne smije bez press službe kluba. Kada smo pak uspjeli dobiti damu koja se brine o komunikaciji s medijima, došlo je do “prekida veze”. Naime, objasnila nam je ljubazno da se razgovor mora najaviti dosta ranije i da bi se svi oni u klubu zapravo morali pripremiti za tu opsežnu operaciju.

Rudeš - Slaven Belupo
1/20

Bilo je premalo vremena, razgovora nema, a Rudešu smo pak ostavili dosta prostora da se u miru pripremi za dvoboj s modrima.

To je već drugi ili treći put da se naša novinarka “zabila u zid” nakon dolaska u Rudeš. Jednostavno su preslikali model nekog velikog europskog kluba i ne odstupaju od toga ni za milimetar.

Umjesto da novinare vuku za rukav, da populariziraju svoj klub, oni bježe od mikrofona. Tako zasigurno neće popularizirati nogomet ni dobiti kojeg navijača više. Puno još oni moraju učiti o nogometu, ali i o odnosima s javnošću. 

Komentara 3

SI
Sirmen80
07:30 26.11.2017.

A mogo bi se Flak malo zapitati zašto taj klub isto kak i naše nogometne zvijezde izbjegavaju novinare,možda novinari pitaju bedastoće ili piše bedastoće. Pravi čovjek kam god dođe svi ga odmah vuče za rukav.

Avatar zagorac2
zagorac2
09:11 26.11.2017.

ako mora Rudes ucit o nogometu jos puno koliko onda mora Hajduk kojeg je ovaj rudes neznalica po novinaru pobjedil sred poljuda, ocito jos vise nego rudes

VL
????
20:04 26.11.2017.

Podupirem Rudeš u ignoriranju novinara. Nisu novinari Bogom dani kao što su si umislili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije