Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALI ISTRU

Slaven Belupo s Ivkovićem upisao drugu pobjedu zaredom

Slaven Belupo - Istra
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/11
25.11.2017.
u 17:09

Nogometaši Slaven Belupa su nakon prošlotjedne pobjede nad Rudešom pobijedili i drugog izravnog konkurenta za opstanak u Prvoj HNL pa sada odabranici trenera Tomislava Ivkovića  sa 20 bodova čvrsto drže sedmo

U utakmici 17. kola Prve HNL Slaven Belupo je u Koprivnici pobijedio Istru 1961 s 2:0 (1:0). 

Nogometaši Slaven Belupa su nakon prošlotjedne pobjede nad Rudešom pobijedili i drugog izravnog konkurenta za opstanak u Prvoj HNL pa sada odabranici trenera Tomislava Ivkovića  sa 20 bodova čvrsto drže sedmo mjesto na prvoligaškoj ljestvici sa čak šest bodova prednosti pred Cibalijom koja sutra u Vinkovcima dočekuje Rijeku.

Slaven Belupo - Istra
1/10

Nogometaši Istre 1961 unatoč neizvjesnoj financijskoj situaciji u klubu nastavljaju profesionalno izvršavati svoje obveze na terenu na kojem su danas bili  ravnopravni suparnik nogometašima Slaven Belupa ali nisu uspjeli osvojiti bod u Koprivnici pa su zadržali predposljednje mjesto na tablici sa dva boda i utakmicom više od posljednjeg Rudeša koji objektivno nama puno realnih  izgleda povećati bodovni konto od 11 bodova u sutrašnjoj utakmici  protiv Dinama. 

Tijek susreta obilježio je rani pogodak domaćih koji su već u trećoj minuti poveli nakon što je  Petar Pejić s udaljenosti od pet metara poslao loptu u mrežu nakon što ga je povratnom loptom odlično uposlio Vrljičak.

U drugom poluvremenu domaći su pogodili i stativu te imali terensku inicijativu pa su do potvrde pobjede došli u posljednjoj minuti utakmice kada je Mirko Jovanovski izbio sam pred vratara Čorića i iz blizine postavio konačni rezultat susreta.

Susret je odigran na Gradskom stadionu, a sudio je pred 400 gledatelja Dalibor Mlakar iz Zagreba.

Strijelci: 1-0 Pejić (3), 2-0 Ivanovski (90)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije