Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI S OSIJEKOM

Željko Kopić: Hajduk ima psihološku blokadu i probleme u igri

Hajduk - Osijek
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/8
25.11.2017.
u 21:46

- Pritisak se smanjiti neće, ali trebamo naći optimum u njihovim glavama da se to još kvalitetnije posloži.

Hajduk i Osijek na Poljudu su odigrali 1:1 u derbiju 17. kola HNL-a.

- Ova ekipa može više, ona ima određenu psihološku blokadu. Puno sam s njima razgovarao, oni respektiraju sve što se događa, imaju uteg više na plećima. Na treningu kažem da se gazi, danas je to u jednom trenutku nestalo, ali ok, napravit ćemo sve da bude bolje - rekao je trener Hajduka Željko Kopić, prenosi Dalmatinski portal.

Hajduk - Osijek
1/7

- Pritisak se smanjiti neće, ali trebamo naći optimum u njihovim glavama da se to još kvalitetnije posloži. Moramo prebroditi strah od greške, znam da igračima to nije lako i jednostavno, ali moramo inzistirati. Žao mi je zbog Nižića jer je cijeli tjedan bio jedan od pokretača motivacije i vjerujem da će za srijedu biti spreman.

Trener Hajduka kaže da igra nije najbolja.

- Mi imamo određene probleme u igri, toga sam svjestan, ali nisam tip koji će upirati prstom u bilo koga. Zbog grešaka smo mijenjali i nastojali biti bolji - zaključio je Kopić.

Trener Osijeka Zoran Zekić ovako je vidio susret:

- Ne mogu reći nešto prebajno o utakmici, bila je tvrda s dosta nervoze. Ušli smo u utakmicu bojažljivo, poslije toga smo krenuli bolje, othrvali se pritisku, zabili gol, a nakon toga smo imali jaki broj netočnih dodavanja, falio nam je zadnji pas. Trener Hajduka je ubacio sve što ima u napadu, a ja sve što može skočiti, ali primili smo gol. No, ne možeš doći na Poljud, osvojiti bod i reći da nisi zadovoljan. Nije mi drago što smo protiv Dinama i danas primili gol u 93. minuti.

Komentara 12

HR
Hrabraja
22:03 25.11.2017.

Hajduk ima problem sa kriminalcima koji se skrivaju pod skutima Torcide

Avatar zagorac2
zagorac2
02:10 26.11.2017.

Hajduk je ipak jako hendikepiran gubitkom Sirica, da im je on jos tu bili bi prvaci "REGIJE" ha ha ha

CG
cunda1957@gmail.com
23:02 25.11.2017.

Moj Hajduče kod toliko struke u Splitu vi tražite neke levate pa ko može volit Dinamo više od mene a ko može volit Hajduk od hajdukovca a vode vas neki krivi ljudi vrime je da uradite nešto da moj Dinamo ima protivnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije