Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROLIGA

Rubio najbolji mladi košarkaš, Bogdanović peti

Ricky Rubio
Reuters
22.04.2010.
u 17:02

Cibonin košarkaš Bojan Bogdanović nalazi se na petom mjestu u poretku Euroliginih zvijezda u usponu. Očekivano, trofej za najboljeg pripao je Barceloninom Rickyju Rubiju.

Devetnaestogodišnji playmaker Barcelone i španjolske košarkaške reprezentacije pobjednik je izbora trenera euroligaških momčadi za 2010.

- Čast je biti izabran za osvajača ove nagrade, pogotovo što ga daje tako jako natjecanje kao što je Euroliga. Osjećam se ponosno, ali i zahvalno na pomoći i podršci suigrača koji su zaslužni za Final Four - prokomentirao je sjajni mladi Španjolac priznanje koje mu je 2007. godine promaknulo dok je igrao za Joventut.

U poretku za nagradu koju mogu primiti igrači koji su bili mlađi od 22 godine pri početku sezone slavio je tada Rudy Fernandez.

Iza ovogodišnjeg pobjednika Rubija, koji je slavio s gotovo dvostruko više glasova pred sljedećim konkurentom, smjestio se Partizanov Čeh Jan Vesely kojeg slijede Sergio Llull iz Reala, Andrej Voroncevič iz CSKA, te petoplasirani hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović.

Rubio će trofej primiti 8. svibnja u Parizu, gradu-domaćinu Final Foura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije