Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kečeri

Ronda sve bolja u WWE-ju: Demolirala protivnicu prije meča za titulu

Ronda
Foto: Screenshoot Facebook
08.08.2018.
u 15:40

Nadolazeća velika PPV priredba “WWE SummerSlam” će ponuditi novi njezin nastup.

Bivša UFC prvakinja i članica “UFC-ove Kuće slavnih” Ronda Rousey nastavlja impresionirati u svojoj novoj promociji – kečerskom WWE-ju, piše Fight Site.

Tu ne mislimo naravno na rezultate mečeve u kojima očekivano pobjeđuje, nego na njezine sve bolje i uvjerljivije predstave koje su hvaljene i od onih koji su uoči dolaska izražavali veliku skepsu.

“Rowdy” je proteklog ponedjeljka debitirala po prvi put na “Monday Night RAW-a” i to u pojedinačnom meču protiv Alicije Fox.

Nakon početnih problema, bivša UFC-ovka je posao odradila brzo, brutalno i efikasno. Bio je to nastup prepun udaraca, džudo bacanja i na koncu naravno posao dovršila svojim zaštitnim znakom – polugom na ruku “armbar”.

Nadolazeća velika PPV priredba “WWE SummerSlam” će ponuditi novi njezin nastup. Očekuje se da bi tamo mogla izazvati WWE RAW prvakinju Alexu Bliss i postati nova kraljica.

Priredba se održava 19. kolovoza u Barclays Centru u Brooklynu. Istom onom zdanju gdje smo gledali UFC 223 i gdje je Conor McGregor izazvao nezapamćen skandal napadom na autobus svojih kolega.

Ključne riječi

Komentara 3

AH
Amir_Hadzic
16:47 08.08.2018.

Koga boli kurac za to fake sranje..

DU
Deleted user
03:41 09.08.2018.

zasto je ovo u rubrici sport?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije