Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL SLAVIO 4:0

Ronaldo sjajnim golovima srušio Osasunu, Modrić igrao do 67. minute

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters (Ilustracija)
26.04.2014.
u 22:28

Sve je zapravo riješio Cristiano Ronaldo. Najbolji nogometaš svijeta je do 52. minute zabio dva gola, a oba su bila precizni udarci iz daljine.

Real Madrid nije imao problema s Osasunom u 34. kolu španjolske lige. Kraljevski klub je slavio 4:0 i vratio se na tri boda zaostatka iza Atletico Madrida.

Sve je zapravo riješio Cristiano Ronaldo. Najbolji nogometaš svijeta je do 52. minute zabio dva gola, a oba su bila precizni udarci iz daljine. Na 2:0 je povisio Ramos (60.), a konačni rezultat postavio je Carvajal (83.).

Luka Modrić počeo je utakmicu, a u 67. minuti je svoje mjesto prepustio Xabiju Alonsu.

Getafe je svladao Malagu s 1:0 i stigao do važnih bodova u borbi za ostanak. Pogodak je zabio  Colunga (7.) dok je Sammir čitavu utakmicu bio na klupi.

>> Sjajni Perišić zabio dva gola Freiburgu, Mandžo odmarao

Komentara 2

RE
renda
07:53 27.04.2014.

E moj Dammir!

UN
unbekant
08:32 27.04.2014.

Ronaldo,i Ibrahimovic,su jedina dvojica nogometasa na svjetu,koji redovno zabijaju golove s 30-40 metara bez problema,svi ostali nemogu s te daljine ni dosegnuti sa svojim udarcima tu daljinu,Ronaldo je sjajan,nenadmasen………….

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije