Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božidar Maljković otkrio

Ronaldo poludio kada je vidio novinarke Miju i Maju: Dajte mi brojeve, želim njihove brojeve!

Maja Mandžuka
Foto: Screenshot
1/2
03.08.2020.
u 13:37

Ronaldo je uvijek za sobom vukao karizmu nestašnog tipa koji često mijenja djevojke, triput se ženio, a trenutačno se nalazi u vezi s Celinom Locks

Božidar Maljković, čuveni košarkaški trener koji je svojedobno Jugoplastiku dva puta odveo na krov Europe, prepričao je tijekom gostovanja u podcastu Sportlight anegdotu vezanu uz Brazilca Ronalda, nekoć najbolji igrač svijeta i dvostrukog osvajača Zlatne lopte.

- Lopov stari od mene je tražio brojeve telefona novinarki Mije Zečević i Maje Mandžuke. Upitao sam ga, čovječe, jesi li ti normalan? Otac Mije Zečević moj je veliki prijatelj, kako da ti dam njezin broj? - prepričao je zgodu Maljković, koji je tada vrlo mladim novinarkama pomogao organizirati intervjue s velikim zvijezdama madridskog Reala, a među kojima su uz Ronalda bili i Zinedine Zidane te Raul.

Maljković je priči dodao da je Ronaldo nastavio inzistirati, dok je voditelj Igor Miklja anegdotu zaključio tvrdnjom da su djevojke ipak uspješno obranjene od njegovih pokušaja da ih se dočepa.

Inače, Ronaldo je uvijek za sobom vukao karizmu nestašnog tipa koji često mijenja partnerice, triput se ženio, a trenutačno se nalazi u vezi s Celinom Locks. 

Iza sebe ima četvero djece, a lude i besane noći su ga znale uvući i gadne nevolje. Tako svjetska javnost pamti skandal vezan uz trojicu transvestita u jednom klubu u Rio de Janeiru za koje je isprva mislio da su djevojke koje pružaju seksualne usluge.

Maju Mandžuku mnogi pamte i po ulozi u filmu Munje.

Komentara 3

ZA
zagi101
14:07 03.08.2020.

jel vi to nas zezate? zbog ove prosječne male da je ronaldo poludio?

DU
Deleted user
18:42 03.08.2020.

Jel Ronaldo možda gladan? Samo pitam najljubaznije i najbezazlenije... 🐒

HA
Habuhabuhabu
14:53 03.08.2020.

Eto ispadose «call girls», a bile su voditeljice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije