Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIVI KATALONCI

Sjajni Rakitić strijelac i asistent u pobjedi Barcelone

Barcelona
Foto: Reuters
1/13
21.01.2018.
u 22:46

Barcelona nakon 20 kola ima 11 bodova više od drugoplasiranog Atletica i čak 19 više od najvećeg rivala Reala

Barcelona je u 20. kolu Primere slavila s 5:0 na gostovanju kod Betisa, a odličnu utakmicu odigrao je naš Ivan Rakitić.

Hrvatski reprezentativac načeo je domaćine golom u 59. minuti nakon što ga je lijepo proigrao Suarez. Rakitić je suigraču vratio uslugu u 69. minuti kada je asistirao za gol Suareza koji se u strijelce upisao i u 89. Preostala dva gola postigao je Messi (64. i 80.).

Rakitić je odigrao čitavu utakmicu, a na susretu je pokazao i novu frizuru.

Barcelona nakon 20 kola ima 11 bodova više od drugoplasiranog Atletica i čak 19 više od najvećeg rivala Reala koji ima utakmicu manje.

Brozović asistent u derbiju

U derbiju 21. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter i Roma su odigrali 1:1, a za pogodak domaćina asistirao je Marcelo Brozović.

Gosti su poveli u 31. minuti golom Stephana El Shaarawayja koji je iskoristio veliku pogrešku Interove obrane. Romin vratar Alisson je ispucao dugačku loptu, domaća obrana je zaspala, a lopta je stigla do El Shaarawya koji se sjurio prema suparničkim vratima i zabio za vodstvo. Inter je izjednačio u 86. minuti. Marcelo Brozović je ubacio s lijeve strane, a Matias Vecino glavom zabio za 1:1.

Ivan Perišić je odigrao cijeli susret za Inter, dok je Brozović ušao u igru u drugom poluvremenu.

Dobru utakmicu odigrao je i Nikola Kalinić koji je bio asistent za pobjednički gol Milana na gostovanju kod Cagliarija (2:1).

Komentara 6

DU
Deleted user
00:22 22.01.2018.

raketo..moran ti rec..kako izgledas..bojim se za tebe.

Avatar pittbull
pittbull
05:48 22.01.2018.

E moj Raketa sta napravi od sebe. 🙈🙈🙈

ZV
Zvolen3
07:29 22.01.2018.

Kakva seljačina !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije