Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi strijelac

Ronaldo je pravi majstor: Dvaput zabio i sjajnom gestom oduševio svijet

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
10.06.2017.
u 12:50

U sudačkoj nadoknadi, kad je pitanje pobjednika već bilo riješeno, jedan dječak dotrčao je do Ronalda, a Portugalac ga je zagrlio.

Iza Cristiana Ronalda sjajan je tjedan. Prvo je s Realom osvojio Ligu prvaka, zatim je skočio na prvo mjesto Forbesove liste najplaćenijih sportaša svijeta da bi u petak zabio dva pogotka za Portugal u pobjedi nad Latvijom. Ti golovi donijeli su mu treće mjesto na ljestvici europskih strijelaca svih vremena, sa ukupno 73 gola preskočio je Miroslava Klosea koji je zabio 71 za Njemačku.

Ujedno, sa 11 golova trenutačno je vodeći strijelac kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Bila je ovo njegova zaista sjajna sezona, u 46 utakmica postigao je 42 pogotka, a početkom godine proglašen je i najboljim nogometašem svijeta.

Lijepom gestom oduševio je i na spomenutom gostovanju kod Latvije (3:0). U sudačkoj nadoknadi, kad je pitanje pobjednika već bilo riješeno, jedan dječak dotrčao je do Ronalda, a Portugalac ga je zagrlio. Djelatnik osiguranja potom je odveo mališana kojem se ispunila želja, zagrlio je svog heroja i snimio selfi. Ronaldova rekacija oduševila je nogometnu javnost.

Komentara 3

KT
KTM
13:11 10.06.2017.

Možemo ga mi mrziti,ali ima srce.Živio stari i budi najbolji.

MB
miro.biro
15:48 10.06.2017.

Iza Cristiana su hrvač, tenisačica, klizačica, dok je među top 20 jedini drugi nogometaš Neymar Cristiano Ronaldo najveći je humanitarac u svijetu sporta! Tvrdi to stranica 'Athletes Gone Good', koja proučava donacije i volonterski rad za pomoć ugroženima, bolesnima ii siromašnima diljem svijeta. Prema njihovim podacima, Ronaldo je ove godine donirao 74.000 eura 10-godišnjem dječaku koji mora na operaciju mozga, te 150.000 eura centru za liječenje tumora u Portugalu. Također, Realova je zvijezda glasnogovornik kampanja za pomoć gladnoj djeci i sličnih. Na toj je listi iza njega američki hrvač (kečer) John Cena, pa tenisačica Serena Williams i klizačica Yuna Kim. Među prvih 20 samo je još jedan nogometaš, i to Neymar, koji je došao na peto mjesto zbog svoje borbe protiv ebole i nastojanja da određeni dijelovi Brazila dobiju pitku vodu. Prošle je godine Neymar osnovao i svoju fondaciju u São Paulu koja omogućuje hendikepiranoj i socijalno ugroženoj djeci obrazovanje i uključenje u sportske aktivnosti.

SE
serđo12
14:15 10.06.2017.

Bravo,bravo,zbog ovakvih se isplati kupit novu TV,a jos je bolje kada je LUKA blizu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije