Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi tjedan

Kinezi za C. Ronalda nude 200 milijuna eura. A kakva bi mu tek plaća bila!

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
09.06.2017.
u 08:27

Teško je i zamisliti kakav bi status u Kini imao najbolji nogometaš svijet  tamo koji bi godišnje zarađivao 120 milijuna eura! Kinezi nude čak pet puta veću plaću nod one koju Portugalac trenutačno ima u Realu

Predstavnici jednog kineskog kluba sljedeći tjedan dolaze u Madrid. Cilj im neće biti turističko razgledavanje španjolske prijestolnice već dolaze na pregovore s Realom oko Cristiana Ronalda.

Naime, predstavnici kluba žele u Kinu dovesti portugalsku zvijezdu i spremni su kraljevskom klubu platiti 200 milijuna eura odštete, otkriva sportski dnevnik As.

Teško je i zamisliti kakav bi status u Kini imao najbolji nogometaš svijet  tamo koji bi godišnje zarađivao 120 milijuna eura! Kinezi nude čak pet puta veću plaću od one koju Portugalac trenutačno ima u Realu.

Prije dva dana portugalska A Bola otkrila je kako tri europska i jedan kineski klub za Cristiana Ronalda spremaju ponude od 180 milijuna eura. 

- Ništa nije nemoguće... - izjavila je portugalska zvijezda.

Dnevnik As raspolaže konkretnijim činjenicama te ističe kako kineskim bogatašima neće biti problem na stol Florentina Pereza  staviti torbu s milijunima.

Cristiano Ronaldo ima ugovor s Realom do 2021. godine uz odštetnu klauzulu od milijardu eura.

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
09:29 09.06.2017.

kinezi donijeli zakon po kojem ovakav transfer, sa ovakvim iznosima, nije moguć. zato, prestanimo svršavati na ovakve naslove. za velik novac mnogi su otišli u kinu, al tamo ne opravdavaju tolke cifre, već su stalno na bolovanjima i izletima, a posebno ih se dojmi društveni život u kini, druženjima nikad kraja.... naš sammir je prava slika toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije